januari, 2018

26jan09:0017:30Masterclass: Design a Better Business (1 dag)Een betere bedrijfsvoering door de mindset en aanpak van Startups Investering: NIMA Member € 495,– Normaal tarief € 695,– Inclusief lunch, aangeklede netwerkborrel en het boek: ‘Ontwerp een betere business‘.

Tijd

(Vrijdag) 09:00 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16

Investering

NIMA Member € 495,–
Normaal tarief € 695,–

Inclusief lunch, aangeklede netwerkborrel en het boek: ‘Ontwerp een betere business‘.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Event beschrijving

We leven in een realiteit waar de wereld snel verandert, er veel ideeën zijn voor innovaties om hierop in te spelen, maar we in de realiteit van onze werkomgeving het niet (snel) voor elkaar krijgen om deze ideeën ook daadwerkelijk van de grond te krijgen. De startup-mentaliteit is in veel bedrijven ver te zoeken, terwijl die zo krachtig is in de zoektocht naar nieuwe business modellen.

Tijdens de Masterclass: Design a Better Business word je meegenomen in deze mindset en aanpak, waardoor je sneller inzichten opdoet, sneller leert, sneller kan bijsturen en op voorhand dus geen grote investeringen nodig hebt voor grote ideeën. Dit zorgt er ook voor dat je je marketingaanpak veel eerder baseert op feiten in plaats van aannames en dat je jezelf niet vastlegt maar ervoor zorgt dat je je activiteiten afstemt daar waar het ook echt waarde toevoegt.

Wat levert deze NIMA Masterclass op?

Deze dag ga je aan de slag met het neerzetten van je eigen startup, samen met andere deelnemers. Dit doe je door de juiste voorbereiding, een heldere en gedragen visie neer te zetten, je startup te concretiseren in een business model om het daarna heel snel concreet te maken (door een prototype te bouwen), experimenten op te tuigen en ervaring op te gaan doen. Bovenal wordt stilgestaan hoe je deze hele (startup) manier van werken voor elkaar kan krijgen in je eigen werkomgeving om ook daar de tractie en snelheid te krijgen die je wil voor je (marketing) initiatieven. De basis hiervoor is de double loop zoals beschreven in het boek ‘Ontwerp een betere business’, waar je ook een exemplaar van ontvangt gedurende de masterclass.

Deze Masterclass is een vervolg op de Masterclass: Businessmodellen maar kan ook goed losstaand worden gevolgd.

In samenwerking met:

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Gijs Mensing

    Gijs Mensing

    Strategy designer bij Business Models inc.

    Gijs Mensing, Strategy Designer bij Business Models Inc., begeleidt op zijn eigen energieke manier bedrijven bij het vormgeven van hun strategie, het innoveren van hun business model, de validatie daarvan en bij het ontwerpen van een succesvolle implementatie. Gijs gelooft dat, door het concreet en begrijpelijk maken van de strategie voor de individu en door medewerkers vroeg in het proces te betrekken, al snel en met veel enthousiasme invulling gegeven kan worden aan de strategie. Dat de omwikkelingen in de wereld snel gaan en dat er daarmee een noodzaak is voor bedrijven om zichzelf steeds opnieuw uit te vinden, heeft Gijs ervaren in zijn 12 jaar ervaring bij ING Bank en PwC Advisory. In zijn rollen als marketeer, programma manager en verander consultant is hij altijd bezig geweest met grootschalige transformaties en waarde proposities. Gijs gelooft in het innoveren vanuit (latente) klantbehoeften en het triggeren van de intrinsieke motivatie van de medewerkers. Om als bedrijf succesvol te zijn moet je waarde toevoegen voor de klant, om een bedrijf echt te kunnen veranderen moet het waarde toevoegen voor de medewerker.

    Strategy designer bij Business Models inc.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X