Een kick-start naar een menselijke en succesvolle organisatie.

januari, 2021

21jan09:3017:00UitgelichtMasterclass: Employee Advocacy (ambassadeurschap) OnlineMaak van je medewerkers ambassadeursSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 550 (excl. btw) Normaal tarief € 750 (excl. btw) Inclusief lunch.

Tijd

(Donderdag) 09:30 - 17:00

Locatie

Online

Investering

NIMA Member € 550 (excl. btw)

Normaal tarief € 750 (excl. btw)

Inclusief lunch.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99,- heb je je investering er al meteen uit.

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Wat houdt de Masterclass Employee Advocacy in?

Medewerkers zijn de nieuwe marketing. Niet als levende billboards, maar vanuit hun unieke kennis en persoonlijkheid. 83% van de mensen laat zich beïnvloeden door familie en vrienden, terwijl slechts 33% een bedrijf vertrouwt op social media. Als organisatie heb je dan ook liever dat een post wordt gedeeld door een medewerker dan via de bedrijfspagina: het bereik van 135 ambassadeurs is groter dan een bedrijfspagina met een miljoen volgers, likes of fans. Content die wordt gedeeld door medewerkers heeft 561% meer bereik dan vanuit een bedrijfspagina en wordt 24 keer zoveel gedeeld. Organisaties met betrokken medewerkers doen het dan ook 202% beter dan bedrijven zonder.

Wat levert deze NIMA Masterclass jou op? 

Steeds meer organisaties snappen de kracht van hun meest waardevolle ambassadeurs: de medewerker. Je moet alleen wel snappen hoe je dat potentieel kunt maximaliseren. Employee advocacy is het faciliteren, activeren en motiveren van medewerkers/collega’s om relevante content te delen binnen hun eigen sociale netwerken. Door je medewerkers/collega’s een podium te bieden, creëer je een nieuwe vorm van mond-tot-mondreclame. Wij laten je in deze masterclass zien hoe je hier effectief mee aan de slag gaat. Zo leer je hoe je ze enthousiast maakt voor het delen van kennis op authentieke wijze, zodat ze niet alleen hun werkgever helpen met het aantrekken van klanten en nieuwe collega’s, maar vooral ook zichzelf.

Tijdens deze masterclass gaan wij het hebben over:

 • Hoe staat het sociale medialandschap ervoor?
 • Hoe zit het met bereik en investering?
 • Wat is de bedrijfsbelofte en hoe betrokken zijn medewerkers?
 • Wat kun je met employee advocacy?
 • Hoe ziet een employee advocacy-programma eruit?
 • Hoe betrek je medewerkers bij je employee advocacy-programma?
 • Voorwaarden van een employee advocacy
 • Hoe zorg je voor supercontent?
 • Hoe zorg je voor continuïteit?
 • Welke tools kun je inzetten om employee advocacy te ondersteunen?
 • Wat kost het?
 • Een aantal cases waarin het voordeel employee advocacy tot uiting komt.
 • Hoe start je?
 • Hoe houd je het leuk?
 • Hoe kun je employee advocacy analyseren en bijsturen?
 • Wat is het stappenplan?

 

Heel erg praktisch, je kan er eigenlijk direct mee aan de slag! – Anna Maria Flier, Stichting Philadelphia Zorg

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Denise Pellinkhof

  Denise Pellinkhof

  Freelance, interim & spreker

  Denise Pellinkhof. Freelance / interim & spreker contentmarketing, personal branding & employee advocacy. Zij gelooft in de kracht van mensen. In de kracht van hun verhaal. Als zij duidelijk kunt uitdragen wie jij als bedrijf bent, waar je voor staat en hoe jij anderen kunt helpen, wordt alles een groot speelveld. Door te investeren in persoonlijk contact, te werken vanuit klantbehoefte en je (menselijk) dienstbaar op te stellen, kun je vertrouwen opbouwen. Zo trek je de juiste klanten naar je toe. www.joyinbusiness.nl en denise@joyinbusiness.nl

  Freelance, interim & spreker

 • Edwin Vlems RM

  Edwin Vlems RM

  Marketing Manager, Vencomatic

  Edwin Vlems RM helpt bedrijven met inbound marketing en inbound recruitment: het online plaatsen van de kennis van het bedrijf en de medewerkers laten werken als magneet voor klanten en nieuwe medewerkers. Als marketing manager van metaalgroothandel MCB kent hij de praktijk. Hij spreekt en schrijft over inbound marketing en recruitment, contentmarketing, employee advocacy en social media. Je kunt hem volgen op @evlems, vinden op http://edwin.vlems.nl en mailen via edwin@vlems.nl.

  Marketing Manager, Vencomatic

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X