januari, 2018

16jan09:3017:30Masterclass: ForesightsBlijf je concurrenten voor!Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 495,– Normaal tarief € 695,– Inclusief uitgebreide lunch en relevant boek!

Tijd

(Dinsdag) 09:30 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16

Investering

NIMA Member € 495,–
Normaal tarief € 695,–

Inclusief uitgebreide lunch en relevant boek!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Leer hoe je je concurrenten voorblijft! 

Anticiperen en snel kunnen schakelen zijn cruciale vaardigheden voor organisaties die succesvol willen zijn en blijven. Om de concurrent continu een stap voor te zijn, of juist op de voet te kunnen volgen, zijn foresights onontbeerlijk. Het is van groot belang om in te kunnen inschatten hoe de markt zich gaat ontwikkelen en in welk tempo.

In de eerste maand van 2018 kun je de Masterclass Foresights volgen bij NIMA. Foresights is een marketingvakgebied dat nog in de kinderschoenen staat. Het ontwikkelen ervan past in de missie van NIMA om marketeers in Nederland te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling. Wil je als marketeer dat je merk zich ook in de toekomst duurzaam kan blijven ontwikkelen, dan moet je van die toekomst ook een goed beeld moeten hebben.

Wat levert deze NIMA masterclass op?

Tijdens de dag krijg je een aantal methoden aangereikt die je kunt inzetten om te voorzien hoe de markt zich gaat ontwikkelen. Ook worden er een aantal cases uitgediept waarbij gebruik is gemaakt van onder meer:

 • Foresight streaming;
 • Crowdfund analysis;
 • Superforecasters;
 • Simulatiemodellen.

Het programma is opgesteld aan de hand van een onderzoek onder topmarketeers.

Voor wie?

Deze Masterclass is uitermate geschikt voor marketingadviseurs, marketingmanagers, strategen, marktonderzoekers en beslissers in de marketing.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Bram Jonkheer

  Bram Jonkheer

  Managing Partner

  Bram is Managing Partner bij Blauwe Research. Hij helpt zijn klanten met het toepassen van de nieuwste inzichten bij het verbeteren van hun marketing performance.

  Managing Partner

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X