september, 2018

14sep09:0017:30UitgelichtMasterclass: Growing brands with the power of storyHoe een krachtig verhaal je business laat groeien!Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 495,– Normaal tarief € 695,– Inclusief een heerlijke lunch.

Tijd

(Vrijdag) 09:00 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16

Investering

NIMA Member € 495,–
Normaal tarief € 695,–

Inclusief een heerlijke lunch.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Veel merken zijn op zoek naar een authentiek en opvallend verhaal waarmee zij zichzelf kunnen onderscheiden en dat energie en richting geeft. Maar hoe maak je zo’n verhaal? En hoe breng je het tot leven?

In deze masterclass helpen we je het verhaal te vinden van je merk en hoe je dit in alle facetten van je bedrijf, merk of organisatie kan laten doorklinken. Wij doen dit aan de hand van de Brand Hero Approach®, een bewezen aanpak die uit de film- en gamingindustrie komt om mensen emotioneel te raken. We gaan concreet aan de slag met ideation voor jouw merk vanuit een sterk strategisch fundament. Kortom je gaat naar huis met echte concepten en ideeën die je meteen kan toepassen op jouw merk, bedrijf of organisatie.

Hoe word je consistently exciting als merk? Dat is de kern van deze sessie. Door een duidelijk consistent verhaal neer te zetten op de lange termijn en tegelijkertijd dit op een verrassende manier tot leven brengen op korte termijn.

Aan de hand van de Brand Hero Approach® geven we je een duidelijke manier van werken: hoe je tot het verhaal van je merk komt en hoe je dit concreet met campagnes, digitale content, activaties en pr tot leven brengt. Uiteraard extern, maar ook intern.

Wat levert deze ééndaagse NIMA Masterclass jou op?

Na het volgen van deze masterclass loop je met een concrete aanpak en stappenplan om je positionering en merkverhaal te vinden en te ontwikkelen de deur uit. Tevens heb je een aantal creatieve en innovatieve concepten voor het tot leven brengen van je verhaal. Hiermee kun je je merk sterker maken en je business laten groeien.

Voor wie? 

Deze Masterclass is uitermate geschikt voor CEO’s/CMO’s/CIO’s, Marketing Managers, Corporate communications managers, Brand managers, Digital managers.

Waarom deze Masterclass?

Business groei komt niet alleen meer vanuit een leuke campagne. Een sterk verhaal dat mensen inspireert en op een verrassende manier tot leven wordt gebracht intern en extern. Dat maakt je de winnaar van morgen.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Gijs de Beus

  Gijs de Beus

  Strategy Director Lemon Scented Tea

  Voordat Gijs bij Lemon Scented Tea kwam is hij werkzaam geweest bij VODW, Heinz International, Havas Media, FHV/BBDO. Gijs is expert op gebied van brand strategy, brand innovation, integrated communication planning, proposition development en media stategie.

  Strategy Director Lemon Scented Tea

 • Gijsbregt Vijn

  Gijsbregt Vijn

  Oprichter Lemon Scented Tea

  Gijsbregt is werkzaam geweest bij Y&R New York en FHV/BBDO Amsterdam. Daarna is hij creative agency Lemon Scented Tea begonnen. Hij is expert op gebied van innovative brand building, brand alignment, story driven innovation, digital concept marketing, creative concepting & ideation.

  Oprichter Lemon Scented Tea

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X