Wegens succes Herhaald! Masterclass: Karaktervol positioneren – NIMA

januari, 2021

26jan09:3017:00Masterclass: Karaktervol Positioneren (online)Benieuwd naar wat een karaktervolle positionering voor jouw merk kan doen?Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 500 (excl. btw) Normaal tarief € 700 (excl. btw) Nu online dus € 50 voordeliger en het boek 'Karaktervol Positioneren' van Marc van Eck RM

Tijd

(Dinsdag) 09:30 - 17:00

Locatie

Microsoft Teams

Online

Investering

NIMA Member € 500 (excl. btw)

Normaal tarief € 700 (excl. btw)

Nu online dus € 50 voordeliger en het boek ‘Karaktervol Positioneren’ van Marc van Eck RM

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99,- heb je je investering er al meteen uit.

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Voorgaande sessies zijn gemiddeld beoordeeld met een 8,4. Mis deze class niet!

Het is bekend dat de sterke merken zich van de markt onderscheiden door hun herkenbare merkpersoonlijkheid. Toch slagen er nog maar weinig merken in een authentieke, relevante en bovenal onderscheidende merkpersoonlijkheid te communiceren.

Een sterk merk bezit niet alleen functionele kenmerken, maar ook emotionele. Om het functionele niveau te kunnen overstijgen hebben deze merken een merkpersoonlijkheid gebaseerd op een archetype, een oerkarakter. Door een merk duidelijk te positioneren vanuit één karakter versterk je de herkenbaarheid van en het vertrouwen in het merk, omdat mensen er onbewust mee bekend zijn.

Benieuwd naar wat een karaktervolle positionering voor jouw merk kan doen? In samenwerking met NIMA organiseert Business Openers een masterclass over positioneren. In deze masterclass worden niet alleen de geheimen van het karaktervol positioneren van merken uit de doeken gedaan, maar ook hoe je het merk vervolgens op een niet-kopieerbare manier kan activeren.

Zie onderstaand de film met wat je kunt verwachten:

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Marc van Eck RM

    Marc van Eck RM

    Oprichter en managing director - New Growth Strategies

    Marc van Eck, afgestudeerd bedrijfseconoom (Groningen) en Register Marketeer, is mede-oprichter van strategisch marketingadviesbureau Business Openers en 1 van Europa’s topsprekers op het gebied van merkpositionering, internal branding en business strategie. Hij werkte 8 jaar als marketeer bij Procter & Gamble en als strategieconsultant bij Bain & Company.

    Oprichter en managing director - New Growth Strategies

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X