NIMA Masterclass: Marketing voor zzp'ers

september, 2020

30sep17:3021:15Masterclass: Marketing voor zzp'ers (Avondsessie)In één avond een Slim Marketing Plan om je bedrijf een boost te gevenSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 250 (excl. btw) Normaal tarief € 450 (excl. btw) Inclusief dinerbuffet en een borrel in de NIMA-kroeg

Tijd

(Woensdag) 17:30 - 21:15

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

NIMA Member € 250 (excl. btw)
Normaal tarief € 450 (excl. btw)

Inclusief dinerbuffet en een borrel in de NIMA-kroeg

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200- op dit event! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt binnen het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Tijdens de Masterclass Marketing voor zzp’ers leer je wat het verschil is tussen de zzp’ers die blijven worstelen om aan opdrachten te komen en de zzp’ers die blijvende groei realiseren. Hoe zorg je dat je op de radar blijft voor potentiële opdrachtgevers?

In 3 uur tijd leer je hoe jij het winnende verschil maakt. De masterclass is praktijkgericht, we gaan niet voor een papierentijger maar aan de slag met een praktisch plan. Je gaat aan de slag met een praktisch werkboek als basis voor je eigen SMP.

Programma

– Als zzp’er ben je gewoon een ondernemer
– Waar gaat het verkeerd bij 90% van de zzp’ers
– Wat is ervoor nodig om het winnende verschil te maken?
– De 4 stappen voor continue groei

Je gaat naar huis met een Slim Marketing Plan waarmee je aan de slag kunt om je bedrijf een boost te geven

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Nathalie Krom-Wormgoor SMP

    Nathalie Krom-Wormgoor SMP

    Marketing Manager @2605 Marketing

    Meer klanten? Ik help B2B bedrijven bij de groei van hun bedrijf. Hoe zorg je dat je top of mind bent bij je klant als er een behoefte ontstaat? Klinkt simpel. Maar heb je hier wel tijd voor? Mijn doel is om dit zo eenvoudig mogelijk te maken, zelfs in een abonnement vorm. Ik maak graag vrijblijvend kennis met jou en je marketingvraag. Echte marketing is wat je verder brengt, daar kan geen paarse krokodil tegen op. Bel 06-29546924 of mail nathalie@2605marketing.nl. ✪ Over mij Ik heb ruime ervaring als (Online) Marketing/Communicatie professional. Ik ontwikkel graag een concreet plan van aanpak om zowel tactische als strategische doelen te realiseren. Mijn aanpak realiseert groei. Ik ben enthousiast, nieuwsgierig, klantgericht, betrokken, pro-actief en gericht op samenwerking. ✪ Ervaring en Expertise - Meer dan 15 jaar ervaring als marketing communicatie manager - 3 jaar ervaring als interim professional - Draag graag bij aan het neerzetten van een heldere visie - Draag bij aan structuur binnen de dagelijkse hectiek ✪ Mijn visie op marketingcommunicatie - Marketing en communicatie zijn 2 verschillende vakgebieden - Breng structuur aan tussen deze 2 vakgebieden - Laat overal een helder beeld achter van je merk. Zorg voor een kruimelpad en de klant zal je product/dienst of bedrijf vinden. - Werk met een heldere contenstrategie en zet deze om in een planning ✪ Klanten Een paar van mijn klanten zijn: NIMA, Arval, Johnson Factory, NEVI-Purspective BV, Saartje Prum, Suzuki Dealervereniging, Meiden van de Melkfabriek en meer. ✪ Motto: Leave a little sparkle wherever you go

    Marketing Manager @2605 Marketing

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X