juni, 2019

28jun09:0017:30UitgelichtNIEUW! Masterclass: Pre-SuasionLeer hoe je de meest ontvankelijke mindset kan creëren bij degene die jij wil overtuigen.Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 550,– (excl. BTW) Normaal tarief € 750,– (excl. BTW) Dit is inclusief lunch en het boek 'Pre-Suasion' van Robert Cialdini.

Tijd

(Vrijdag) 09:00 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

NIMA Member € 550,– (excl. BTW)
Normaal tarief € 750,– (excl. BTW)
Dit is inclusief lunch en het boek ‘Pre-Suasion’ van Robert Cialdini.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de Fair Access Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Kun je mensen al ontvankelijk maken voor je boodschap voordat ze jouw boodschap überhaupt gehoord hebben? Dit klinkt bijna als tovenarij, maar het is puur wetenschap. Door het toepassen van pre-suasion creëer je namelijk de meest ontvankelijke mindset bij degene die jij wil overtuigen. Je creëert als het ware het ideale moment om je boodschap over te brengen. Degenen die dit kunnen noemen we MomentMakers. MomentMakers zijn de zeldzame overtuigingsexperts die de wetenschap achter pre-suasion begrijpen en ethisch gebruiken om hun eigen momenten van invloed te creëren.

Deze wetenschap en hoe je die toepast, leer je in deze revolutionaire masterclass.
Dit systeem wordt door grootheden in de gedragspsychologie, zoals Nobelprijswinnaars, het eerste vernieuwende materiaal in 15 jaar genoemd in de wetenschap en psychologie van het overtuigen. Dit materiaal is dan ook een nieuwe toevoeging aan de toolkit van overtuigingsexperts.

Wat wordt er tijdens deze masterclass behandeld?

 • Je leert mensen ontvankelijk maken voor je boodschap vóórdat ze deze gehoord hebben.
 • Je leert in welke mindset je mensen moet brengen en hoe je dat doet.
 • Je leert hoe je jouw persuasive boodschap nog krachtiger maakt.

In deze masterclass krijg je een deel theorie. Je leert onder andere het T.I.M.E-system, waarmee je leert pre-suasion toe te passen:

 • TARGET de mindset. Dit vergroot de kans dat je publiek ontvankelijk is voor je boodschap.
 • IDENTIFICEER de triggers die de juiste mindset kunnen creëren.
 • MOVE deze triggers naar het optimale moment vóórdat je jouw boodschap verstuurt.
 • EXTEND de impact van de juiste momenten om langetermijnwijzigingen te realiseren.

Gecombineerd vormen het T.I.M.E.-systeem en Cialdini’s zeven universele overtuigingsprincipes de ‘een-twee’ van succesvol overtuigen.
Vervolgens ga je in groepjes aan de slag om je eigen uitdaging pre-suasive te maken. Deze uitdaging heb je van tevoren bedacht en ingestuurd.

Wat levert deze masterclass je op?

 • Je kunt overtuigen en beïnvloeden als een expert.
 • Je weet hoe jij je online conversies en salesrendement kunt verhogen.
 • Je kunt beter onderhandelen, presenteren en managen.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Bas Wouters

  Bas Wouters

  Oprichter Persuasion.nl

  Al jarenlang verslindt Bas Wouters de onderzoeken op het gebied van de overtuigingswetenschap. Zo ontdekte hij al op jonge leeftijd hoe hij financiële adviseurs kon helpen aan een omzetstijging van 200 tot 500%. Vervolgens richtte hij Keukenplaats op, wat een toonaangevende online leadgenerators in de keukenbranche werd. Bas verdiende als enige in Nederland de titel Cialdini Method Certified Trainer en hij is 1 van de 5 Pre-suasion Trainers ter wereld. Hiervoor is hij persoonlijk getraind door de meest geciteerde gedragspsycholoog, dr. Robert Cialdini. Van Cialdini heeft Bas geleerd om de overtuigingswetenschap op de effectiefste, efficiëntste en meest ethische manier toe te passen.

  Oprichter Persuasion.nl

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X