mei, 2019

24mei09:0017:30NIEUW! Masterclass: Sales PromotionKrijg inzicht in de kracht van Sales Promotion in 1 dagSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 550,– (excl. BTW) Normaal tarief € 750,– (excl. BTW) Inclusief lunch

Tijd

(Vrijdag) 09:00 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16

Investering

NIMA Member € 550,– (excl. BTW)
Normaal tarief € 750,– (excl. BTW)

Inclusief lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Tegenwoordig worden mensen dagelijks aan honderden reclame-uitingen blootgesteld waardoor het steeds moeilijker wordt om alleen hiermee onderscheidend vermogen te creëren of doelen na te streven. Zo zien professionals o.a. in de millennials (geboren tussen 1980 en 2000) grote kansen voor Sales Promotion. Het is immers een grote groep: in Groot-Brittannië maakt die een kwart van de bevolking uit en in de VS komt men op 89 miljoen millennials.

Sales Promotion maakt een onderdeel uit van één van de vier hoofdgroepen promotiemogelijkheden en is dus een belangrijk onderdeel van promotie, promotiemix en de marketingmix. Een synoniem voor Sales Promotion is verkoopbevordering. Sales Promotion (ook wel merkactivatie genoemd) is een belangrijk onderdeel binnen de communicatiemix. De kansen om hiermee gedrag te beïnvloeden op zowel korte als lange termijn zijn groot. Hoe zet je dit instrument in? Welke actiemechanismen zijn er en welk doel dienen ze? Wat is de rol van promotionele artikelen in de totale communicatiemix en binnen Sales Promotion in het bijzonder? Wat zijn de trends. Wat zijn de kansen en de risico’s? En hoe kom je tot een creatief en effectief concept?

Wat levert deze masterclass je op?

Na het volgen van deze masterclass weet je hoe je Sales Promotion effectief kunt inzetten, ken je de actiemechanismen versus doelstellingen en ken je de kracht van de inzet van premiums.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Voor marketingprofessionals (HBO) die in de dagelijkse praktijk strategisch of uitvoerend actief zijn. Vooral interessant voor professionals die regelmatig campagnes bedenken en uitvoeren om bepaalde doelstellingen te realiseren.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Martin de Winter

    Martin de Winter

    Algemeen Directeur - Hokra

    Verbind mens en merk door merkactivatie, promotionele artikelen en marketingcommunicatie ondersteuning.

    Algemeen Directeur - Hokra

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X