Nieuw bij NIMA! Workshop: Video in de communicatiemix

januari, 2020

29jan09:3017:00Nieuw! Masterclass: Video in de CommunicatiemixCommuniceren met video en hoe data je daarbij helptSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 550 (excl. btw) Normaal tarief € 750 (excl. btw) Inclusief lunch en een netwerkborrel in de NIMA-kroeg!

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 17:00

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

NIMA Member € 550 (excl. btw)
Normaal tarief € 750 (excl. btw)

Inclusief lunch en een netwerkborrel in de NIMA-kroeg!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Hoe zet je video strategisch in? Hoe wordt het een vast onderdeel van je communicatiemix? Welke stappen kun je zetten om met behulp van data je klanten beter te informeren? En hoe krijg je de executive buy-in, want niet iedereen ziet direct de toegevoegde waarde van video.

In deze masterclass beginnen we bij het begin en maak je kennis met de mogelijkheden van video. Wil je een hogere merkbetrokkenheid creëren? Zie je meer in de mogelijkheden om uitleg te geven over een product of dienst? Aan de hand van voorbeelden laten we je zien wat goed en minder goed werkt en vertellen we je over het resultaat (ROI of ROC). De volgende stap wordt gezet door video, samen met andere communicatiedragers, in te passen in de strategie.

Video levert in verschillende fasen van de klantenreis een bijdrage aan de beleving. Het gebruik van data speelt daarin een belangrijke rol. Denk maar eens aan segmentatie en personalisatie. We laten zien hoe je concrete doelstellingen opneemt en hoe je de interne stakeholders meekrijgt om video strategisch te gaan omarmen.

Programma

Zoals gezegd komen in deze masterclass de mogelijkheden van video aan bod. Aan de hand van voorbeelden krijg je een goed beeld waarom video zo’n vlucht neemt en een belangrijke plaats inneemt in de communicatiemix. We gaan in op technieken die het mogelijk maken om betrekkelijk eenvoudig gepersonaliseerde videocontent op grote schaal te creëren. Het gebruik van in- en externe data stelt je daartoe in staat. Doe je dat goed dan bouw je verder aan je engagement.

Deze vragen worden o.a. tijdens de masterclass behandeld:

 • Waarom neemt het medium video zo’n enorme vlucht en hoe profiteer je van deze trend?
 • Hoe past video als onderdeel van de communicatiemix in de communicatiestrategie en hoe overtuig je het management?
 • Wil je een hogere merkbetrokkenheid creëren, door bijvoorbeeld social responsibility in beeld te brengen, of zie je meer in de mogelijkheid om het gebruik van een product of dienst uit te leggen? We staan stil bij de 3 H’s van Google (Hero, Hub en How-to)
 • Wat is dynamic storytelling precies? En wat kun je er allemaal mee?
 • Hoe gebruik je data voor het dynamisch aanpassen van videocontent?
 • Op welke manier maak je online videocampagnes op Facebook, Instagram, Youtube & het Open-Web met specifieke content voor elk van je klanten?
 • Hoe kun je met dynamic video in één week tijd 94 miljoen views op Facebook genereren? Zonder ad-spend!
 • Hoe meet je de online resultaten van je campagnes en hoe kun je bijsturen?

Wat levert deze masterclass je op?

Een goed beeld over de mogelijkheden van het toepassen van video. Wat bepaalt welke vorm voor jouw organisatie relevant is en hoe kun je dit in je eigen organisatie verantwoorden. We werken interactief en er is daardoor voldoende ruimte voor aandacht aan jouw eigen marktsituatie. Na afloop weet je hoe jij de ROI van je marketing- en/of communicatiebudget kunt verbeteren.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

(Digital) Marketing-, marcommanagers en directeuren.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Ab Talmon

  Ab Talmon

  Media & marketing consultant

  Jij wil meer resultaten zien van jouw online videomarketing, maar hoe? Het gaat niet om alleen maar meer publiceren, maar om de juiste berichten te publiceren. De hedendaagse consument wordt al overweldigd door enorm veel informatie. De crux is ... maak ieder bericht relevant! Dit is waarom ons dynamisch videoplatform iedere online video aanpast, zodat er een aangepast, persoonlijk en relevant bericht aankomt. Afgestemd op de behoeftes en voorkeuren van iedere consument. Je kan dit toepassen in iedere stap van de marketing funnel. Het resultaat? Hyper-engaging videos, die relevante, betekenisvolle berichten overbrengen. En die bovendien kijkers omzetten in ... klanten. Je kunt ons platform gebruiken voor online advertising. Zorg voor een engagement als nooit te voren. Onze technologie creëert en verzend automatisch duizenden verschillende, op maat gemaakte versies van jouw video om een relevante boodschap over te brengen op iedere specifiek getargette consument. Je kunt ons platform ook gebruiken in customer journeys. Heb je iets anders nodig? Vraag het gerust. We maken geweldige persoonlijke video campagnes, om unieke ervaringen te creëren en bijna onvoorstelbare resultaten te boeken.

  Media & marketing consultant

 • Gustaaf Vossenaar

  Gustaaf Vossenaar

  Media & marketing consultant

  Met een gedegen marketingachtergrond ben ik mij verder gaan specialiseren in de vertaling van strategie in marketingcommunicatie. Hoe kan een organisatie de wensen van consumenten realiseren (luisteren) en een eerlijke en oprechte boodschap uitdragen die consumenten en bedrijven overtuigt? Geloofwaardigheid; daar draait het om.

  Media & marketing consultant

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X