Mastercourse Design Sprints: Nieuw bij NIMA! - 3 avonden (online)

september, 2020

14sep18:3021:00NIEUW! Mastercourse: Design Sprints (online in 3 avonden)Sneller en effectiever werkenSchrijf je snel in! Investering: Nu online en dus € 50 voordeliger. NIMA Member € 550 (excl. btw) Normaal tarief € 750 (excl. btw)

Tijd

(Maandag) 18:30 - 21:00

Locatie

Zoom Video Communications

Investering

Nu online en dus € 50 voordeliger.

NIMA Member € 550 (excl. btw)

Normaal tarief € 750 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Een Design Sprint is dé aanpak om in een paar dagen grote uitdagingen op de lossen. De methode (gebaseerd op de Google Ventures aanpak) stelt je in staat om in korte tijd veel werk te verzetten en te komen tot een gevalideerd prototype. Projecten die in een impasse zitten of waar weinig tijd voor is, krijgen zo een enorme boost.

In deze mastercourse leer je wat een Design Sprint inhoudt en wat het jouw organisatie kan opleveren.

Programma

De classes vinden plaats op maandagavond van 18.30 tot 21.00 uur op de volgende data:

Maandag 14 september 2020: Design Sprint Essentials
We beginnen met de basis: hoe steekt het proces in elkaar en welke principes zijn hierin leidend? Je leert over het belang van empathie, doelen stellen en problem framing. En je maakt direct kennis met Sprint technieken die effectief (samen)werken stimuleren.

Maandag 21 september 2020: Ideation m.b.v. Behavioural Design
In deze sessie zoomen we in op het ideation deel van de Design Sprint. De vraag die centraal staat: hoe kom je tot goede ideeën? Daarvoor kijken we naar wat behavioural design als methode te vertellen heeft over hoe je tot ideeën kan komen die als doel hebben om gedrag te beïnvloeden.

Maandag 28 september 2020: Iedereen kan visualiseren
In de laatste sessie focussen we op een element waar veel mensen moeite mee hebben tijdens de sprint: visualiseren! Visualiseren is een manier van communiceren die heel geschikt is voor het uitdenken, inzichtelijk maken en overbrengen van complexe problemen en nieuwe concepten. Het mooie is: iedereen kan visualiseren! Tijdens deze 100% praktische sessie ga je aan de slag met tekenen en visueel denken. Je leert je idee, concept of probleem visueel over te brengen en ervaart de impact van visualisatie op je werk.

Voor wie is deze mastercourse bedoeld?

Deze mastercourse is voor iedereen die snel wil of moet innoveren, van productmanagers en marketeers tot insights professionals en designers.

Wat levert deze mastercourse je op?

Na deze mastercourse heb je ervaren wat de waarde van een Design Sprint is en welke opties er zijn om dit in je eigen organisatie toe te passen. De technieken kan je direct toepassen in je dagelijkse werk.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Paul Micolo

  Paul Micolo

  Paulmicolo.com

  Paul Micolo helpt bedrijven verhalen uit te beelden door te visualiseren. Daarnaast geeft hij interactieve workshops waarin hij de deelnemers leer hoe te visualiseren en dit in te zetten. Ook helpt hij Agile teams met visueel denken.

  Paulmicolo.com

 • Sabine Croes

  Sabine Croes

  Business Designer en Trainer - Perspective

  Business Designer en Trainer - Perspective

 • Tom de Bruyne

  Tom de Bruyne

  Sue Amsterdam

  Tom is partner en co-founder van het reclamebureau SUE Amsterdam. Hij is een expert in gedragsontwerp, overtuigingspsychologie en marketing innovatie. Tom is fellow aan de KULeuven, en gastdocent op o.a. de Rotterdam School of Management en de Willem de Kooning Academie. Daarnaast schrijft hij een maandelijkse column over gedragsontwerp voor het Tijdschrift voor Marketing en gaf hij eerder een Tedxtalk over dit onderwerp. Tom de Bruyne is tijdens de NIMA Mastercourse Digital beoordeeld met een 8.5. Kenmerken die hij kreeg van de deelnemers waren: enthousiast, gedreven, inspiratie, blijft bij zichzelf en heeft een boeiende boodschap.

  Sue Amsterdam

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X