november, 2017

LET OP: Dit event vindt plaats op meerdere data!

8nov17:30- 21:00Mastercourse: Digital Marketing (5 avonden) in RotterdamWegens groot succes herhaald!Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 995,– Normaal tarief € 1195,– inclusief diner!

Tijd

(Woensdag) 17:30 - 21:00

Locatie

Rotterdam

Investering

NIMA Member € 995,–

Normaal tarief € 1195,–

inclusief diner!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Wegens succes wordt deze Mastercourse van vijf avonden herhaald in Rotterdam!

Digital Marketing Mastercourse

Digital Marketing is bijna een pleonasme geworden. Marketing zonder digital is bijna niet meer voor te stellen. Toch zijn er skills, methoden en aandachtsgebieden die specifiek bepalend zijn voor digital. NIMA organiseert de Mastercourse ‘Digital Marketing’ waarbij je in een aantal sessies (workshops en seminars) helemaal up-to-date wordt gebracht over de laatste ontwikkelingen en competenties in dit vakgebied.

Onderwerpen als contentmarketing, search strategy, persuasion en CX (customer experience design) worden uitgebreid behandeld. Gedurende de Mastercourse ga je werken aan je eigen case en ontvang je periodiek feedback. Het resultaat is dat je bij de afsluiting van de Mastercourse niet alleen je kennisniveau hebt verhoogd, maar ook hebt toegepast in een plan waarmee je ook écht aan de slag kunt.

Planning

De classes vinden plaats op woensdagavond van 18.00 tot 21.00 uur op de volgende data:

 • 8 november 2017 : Contentmarketing, door Cor Hospes
 • 15 november 2017 :Search & Analytics door Wilbert Pot
 • 22 november 2017: Customer Experience-design (CX) door Tom Debruyne
 • 29 november 2017: Social & Influencers door Richard van der Blom en Kirsten Jassies
 • 6 december 2017: Consumer Behavior door Mischa Coster (incl. deelnamecertificaat-uitreiking met aangeklede borrel)

Na afloop van deze Mastercourse ontvang je een bewijs van deelname in de vorm van een deelnamecertificaat met registratie in MyCareer.

Samengevat

– 5 sessies van 3 uur over specifieke topics, na werktijd;
– De sessies worden gegeven door verschillende vakexperts;
– Persoonlijke begeleiding door een coach tijdens de leergang;
– Direct kennis toepassen door werk aan eigen case.

Toekomstige events in deze event series

15 november 2017 17:3022 november 2017 17:3029 november 2017 17:306 december 2017 17:30

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Cor Hospes

  Cor Hospes

  Oprichter Merkjournalisten

  Cor Hospes (Heerenveen 1963) is de storytelling specialist van ons land. Hij schreef verschillende marketingboeken waaronder enkele bestsellers, en is een internationaal vermaard trainer en spreker. Hij is medeoprichter van de Content Club en juryvoorzitter van de belangrijkste contentmarketing prijs van ons land. Ook is hij de oprichter en creatief directeur van Merkjournalisten. Cor startte zijn eerste tijdschrift op 11-jarige leeftijd en schreef een toneelstuk toen hij twaalf was. Al tijdens zijn middelbareschooltijd schreef hij voor verschillende nieuwsmedia. Na zijn universitaire studie werkte hij als journalist voor de radio en televisie, en de belangrijkste dagbladen, magazines en vaktijdschriften van ons land. Ook regisseerde hij een branded film en schreef copy voor tientallen bedrijven.

  Oprichter Merkjournalisten

 • Kirsten Jassies

  Kirsten Jassies

  Social Content Strateeg

  Kirsten Jassies (JustK ) coacht individuen en groepen/afdelingen op gebied van contentstrategie en contentcreatie voor sites, blogs en social media. Wat is goede content voor jouw doelgroep, en op welk kanaal kun jij je doelen het beste behalen? Daarnaast stelt ze ook content strategieën op voor merken en geeft ze trainingen en workshops.

  Social Content Strateeg

 • Mischa Coster

  Mischa Coster

  Director of Consulting en mede-oprichter van Grey Matters

  Mischa Coster is zelfstandig mediapsycholoog. Hij helpt klanten en relaties bij het benutten en herkennen van sociaalpsychologische media- en beïnvloedingstechnieken bij de strategievorming en uitvoering van hun marketingactiviteiten. Hij richt zich op vraagstukken, op het raakvlak van online media, psychologie, techniek en gedragsverandering.

  Director of Consulting en mede-oprichter van Grey Matters

 • Richard van der Blom

  Richard van der Blom

  Social Selling Trainer & LinkedIn Expert , Social Selling Manager

  Richard van der Blom, is Linkedin Expert en Social Media consultant, organisator van het 1e Linkedin Congres Benelux, auteur van ‘Social Media Management’ en partner bij Just Connecting BV. Richard is tijdens de workshop LinkedIn in maart 2017 beoordeeld met een 9.2! Reacties van deelnemers: enthousiast, veel energie, deskundig, helder en toepasbaar!

  Social Selling Trainer & LinkedIn Expert , Social Selling Manager

 • Tom de Bruyne

  Tom de Bruyne

  Sue Amsterdam

  Tom is partner en co-founder van het reclamebureau SUE Amsterdam. Hij is een expert in gedragsontwerp, overtuigingspsychologie en marketing innovatie. Tom is fellow aan de KULeuven, en gastdocent op o.a. de Rotterdam School of Management en de Willem de Kooning Academie. Daarnaast schrijft hij een maandelijkse column over gedragsontwerp voor het Tijdschrift voor Marketing en gaf hij eerder een Tedxtalk over dit onderwerp. Tom de Bruyne is tijdens de NIMA Mastercourse Digital beoordeeld met een 8.5. Kenmerken die hij kreeg van de deelnemers waren: enthousiast, gedreven, inspiratie, blijft bij zichzelf en heeft een boeiende boodschap.

  Sue Amsterdam

 • Wilbert Pot

  Wilbert Pot

  Eigenaar en Online Business Strateeg / Optimalisatie Expert bij The Next Steps

  Wilbert heeft 15 jaar professionele ervaring op het snijvlak van business development, strategische marketing en datagedreven optimalisatie. Zijn grote drijfveer is mensen en organisaties helpen in het bereiken van hun doelen en het creëren van meerwaarde. Hij begeleid bedrijven in: ✔ Onderzoek – De juiste data, tools en aanpak te hanteren om te komen tot inzichten over consumentengedrag en dit te vertalen naar betere functionaliteiten en communicatie. ✔ Organiseren – Structuur aanbrengen in online organisatie / teams en mensen leren om data gedreven beslissen te nemen, sneller te leren en de online aanwezigheid te verbeteren. ✔ Ontwerp: Ontwikkelen van ideeën, flows en multichannel strategieën met als resultaat een betere user interface / experience en meer business. ✔ Optimaliseren: A/B en multivariate testen om snel de conversie, leads en klanttevredenheid te laten groeien.

  Eigenaar en Online Business Strateeg / Optimalisatie Expert bij The Next Steps

AANTAL PE PUNTEN

Geef een reactie

WordPress Themes
X
X
X