MEC meeting door NIMA: Naturalis op 11 februari in Leiden

februari, 2020

11feb15:3020:00MEC intervisie: NaturalisSpeciaal voor eindverantwoordelijken in de marketingSchrijf je snel in! Investering: Gratis voor MEC-leden € 95,00 voor NIMA Members en niet-leden

Tijd

(Dinsdag) 15:30 - 20:00

Locatie

Naturalis

Darwinweg 2, 2333 CR Leiden

Investering

Gratis voor MEC-leden
€ 95,00 voor NIMA Members en niet-leden

WORD MEMBER EN BESPAAR

MEC Meetings zijn bedoeld voor professionals die eindverantwoordelijk zijn voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties.
Bekijk het MEC Membership of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300

 

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Op dinsdag 11 februari zal Corine van Impelen, hoofd marketing & communicatie bij Naturalis, ons meenemen in het verhaal achter en de dilemma’s van het nieuwe Naturalis. In september is het Naturalis heropend als hét nationale kennisinstituut over biodiversiteit. Daarnaast is het een fonkelnieuw familiemuseum met alles over de natuur. Een combinatie van beschermen, kennisoverdracht en inspireren. In het nieuwe Naturalis ligt de focus op laten zien hoe mooi de natuur is. Het doel is dat mensen zich verwonderen en meer gaan houden van de natuur. Want daar waar je van houdt, daar ga je ook beter mee om. 1 van de dilemma’s die worden besproken, is wat wordt de volgende stap om mensen te binden en aan te zetten tot handelen. Een mooie uitdaging om, na een inspirerende rondleiding, onze tanden in te zetten. Natuurlijk sluiten we zoals gewoonlijk af met een borrel en diner.

Datum: 11 februari 2020
Waar: Naturalis, Darwinweg 2, 2333 CR Leiden
Tijd: 15.30 – 20.00 uur (start sessie 16.00 uur, incl. borrel en diner vanaf +/- 18.00 uur)
Kosten: € 95 (gratis voor MEC-leden)

MEC Meetings zijn bedoeld voor professionals die eindverantwoordelijk zijn voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties. Ze hebben tot doel om in de aangename kring van vakprofessionals kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en zo bij te dragen aan het vak en de groei van de vakprofessionals. Deelname alleen na opgave én bevestiging door NIMA.

Wil je meer weten over de Marketing Executive Club (MEC)? klik dan hier.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Corine van Impelen

    Corine van Impelen

    Hoofd Marketing & Communicatie

    Hoofd Marketing & Communicatie

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X