november, 2018

20nov15:3020:00MEC meeting: Albert HeijnSchrijf je snel in! Investering: Gratis voor MEC leden € 95,00 voor NIMA leden en niet leden

Tijd

(Dinsdag) 15:30 - 20:00

Locatie

Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Investering

Gratis voor MEC leden
€ 95,00 voor NIMA leden en niet leden

WORD MEMBER EN BESPAAR

MEC Meetings zijn bedoeld voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

De bloeiende economie leidt tot een (zeer) lage werkeloosheid. Er zijn veel meer vacatures dan beschikbare professionals. Ook bekende en inspirerende organisaties als Albert Heijn hebben er mee te maken. De krapte op de arbeidsmarkt is allang geen vraag voor alleen maar HR. De hele organisatie heeft er mee te maken, de hele organisatie is er mee bezig. En bij Albert Heijn is dat Rene Herremans, senior manager Employer Branding HR Expertise bij Ahold Europe. Die net deze dagen te horen kreeg dat de ‘werken-bij-site’ van Albert Heijn maar liefst voor 2 mooie awards is genomineerd. Hoe laat je het merk ook voor je werken op de arbeidsmarkt?

Deze MEC Meeting richt zich specifiek op het ‘employer brand’. Daarom niet alleen een uitnodiging aan alle bij MEC aangesloten merk-, marketing- en communicatieprofessionals, maar ook aan alle HR leiders in de aangesloten bedrijven.

Een prachtig bedrijf en uitdagende dilemma’s om met elkaar in intervisievorm onze vaktanden in te zetten. We sluiten de sessie af met een borrel en diner.

Datum:            20 november 2018

Waar:              Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Tijd:                 16.00 – 20.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)

Kosten:            € 95,00 (gratis voor MEC leden)

MEC Meetings zijn bedoeld voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties. Ze hebben tot doel om in de aangename kring van vakprofessionals kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en zo bij te dragen aan het vak en de groei van de vakprofessionals. Deelname alleen na opgave én bevestiging door NIMA.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X