oktober, 2018

02okt16:0020:00MEC meeting: HEMASchrijf je snel in! Investering: Gratis voor MEC leden € 95,00 voor NIMA leden en niet leden

Tijd

(Dinsdag) 16:00 - 20:00

Locatie

HEMA

NDSM-Straat 10, 1033 SB Amsterdam

Investering

Gratis voor MEC leden
€ 95,00 voor NIMA leden en niet leden

WORD MEMBER EN BESPAAR

MEC Meetings zijn bedoeld voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

De Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam,  oftewel HEMA. Wie kent het niet? Een vertrouwd gezicht in de Nederlandse winkelstraten van stad tot dorp. Sinds de oprichting in 1926 is de retailer voor ‘gewone’ mensen gegroeid tot 750 winkels en een online shop vandaag de dag. En het oer-Hollandse merk is inmiddels ook actief in het buitenland met vestigingen in negen landen.

Voor deze bijzondere MEC Meeting zijn we te gast bij Adriana Hoppenbrouwer, CMO bij HEMA. Met Adriana aan het marketingroer heeft HEMA na wat mindere jaren langzaam de weg omhoog weer gevonden. Adriana deelt het HEMA-verhaal. Over de passie van HEMA om het dagelijks leven makkelijker en leuker te maken. Over de ideale balans tussen goede kwaliteit, goed design en goede prijzen. Maar ook over de dilemma’s die op tafel liggen. Hoe transformeert het bedrijf van retailer naar merk en wat betekent dat voor de (marketing)organisatie? En hoe kan HEMA haar winkelmedewerkers nog beter inzetten als toegevoegde waarde in haar self service model voor een optimale klantbeleving?

Een prachtig bedrijf en uitdagende dilemma’s om met elkaar in intervisievorm onze vaktanden in te zetten. We sluiten de sessie af met een borrel en diner.

Datum:            2 oktober 2018

Waar:              HEMA Hoofdkantoor (NDSM-Straat 10, 1033 SB Amsterdam)

Tijd:                 16.00 – 20.00 uur

Kosten:            € 95,00 (gratis voor MEC leden)

MEC Meetings zijn bedoeld voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties. Ze hebben tot doel om in de aangename kring van vakprofessionals kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en zo bij te dragen aan het vak en de groei van de vakprofessionals. Deelname alleen na opgave én bevestiging door NIMA.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Adriana Hoppenbrouwer

    Adriana Hoppenbrouwer

    CMO - Global Director Customer & Digital bij HEMA

    CMO - Global Director Customer & Digital bij HEMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X