april, 2019

16apr15:3020:00MEC meeting: MieleSchrijf je snel in! Investering: Gratis voor MEC leden € 95,00 voor NIMA leden en niet leden

Tijd

(Dinsdag) 15:30 - 20:00

Locatie

Miele

De Limiet 2, 4131 NR Vianen

Investering

Gratis voor MEC leden
€ 95,00 voor NIMA leden en niet leden

WORD MEMBER EN BESPAAR

MEC Meetings zijn bedoeld voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Met elf medewerkers, vier draaibanken en een boormachine richtten de technicus Carl Miele en de zakenman Reinhard Zinkann in 1899 in Herzebrock Duitsland een bedrijf op voor de fabricage van melkcentrifuges. Hun motto wordt de bedrijfsfilosofie: ‘immer besser’. Inmiddels is Miele uitgegroeid tot een wereldwijd concern en A-merk op het gebied van huishoudelijke- en keukenapparatuur. Maar er zijn ook grote uitdagingen om dit zo te houden. Veranderende marktomstandigheden, steeds sneller opvolgende innovaties en toenemende concurrentie zorgen ervoor dat de marketeers van Miele on top of their game moeten zijn. Met nieuwe innovaties en proposities zoals de onlangs gelanceerde Miele Laundy Club en slimme activaties zoals Powerwash op Lowlands om een jongere doelgroep aan zich te binden.

Op 16 april zijn we te gast bij Patricia Slootjes die sinds april 2016 als Director Marketing van Miele Nederland verantwoordelijk is voor de verdere groei van Miele op de Nederlandse markt. Zij neemt ons mee op reis door het verhaal van Miele, de filosofie, de ambities en vooral de uitdagingen en dilemma’s waarmee de organisatie te maken heeft. En alvast beloofd, hele mooie dilemma’s om met elkaar onze vaktanden in te zetten. We sluiten de sessie af met een borrel en diner. Dat doen we op een inspirerende locatie: het Miele Experience Center langs de A2 in Vianen.

Datum:            16 april 2019

Waar:              Miele, de Limiet 2, 4131 NR, Vianen

Tijd:                 15.30 – 20.00 uur (Start van de sessie 16.00 uur, incl. diner)

Kosten:            € 95,00 (gratis voor MEC leden)

MEC Meetings zijn bedoeld voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties. Ze hebben tot doel om in de aangename kring van vak professionals kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en zo bij te dragen aan het vak en de groei van de vak professionals. Deelname alleen na opgave én bevestiging door NIMA.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X