NIMA Meetup: Hoe maak je impact op social media in 2021

januari, 2021

28jan16:0017:30Meetup: Hoe maak je impact op social media in 2021? (online)Neem op 28 januari 2021 mee aan de digitale meetup met social media agency Dorst & Lesser.Schrijf je snel in! Investering: Gratis voor NIMA Young Professionals en NIMA Career Booster-deelnemers. Voor overige leden en niet-leden € 50 (excl. BTW)

Tijd

(Donderdag) 16:00 - 17:30

Locatie

Google Meet

Investering

Gratis voor NIMA Young Professionals en NIMA Career Booster-deelnemers.
Voor overige leden en niet-leden € 50 (excl. BTW)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word NIMA Young Professional of NIMA Career Booster en ga gratis naar dit event!

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

In deze digitale meetup van NIMA Young Professionals neemt Dorst & Lesser je mee in de wereld van social media en hoe je met jouw merk in 2021 impact kan maken op de verschillende kanalen.

Wereldwijd gebruiken meer dan 7 miljoen bedrijven social media advertising om hun marketingdoelstellingen te behalen. Social media is niet meer weg te denken uit de marketingmix en is een belangrijk onderdeel geworden om impact te maken. Maar hoe doe je dat aankomend jaar? Hoe zorg je ervoor dat opvalt tussen de duizenden berichten die er dagelijks op alle kanalen verschijnen? Op welke trends moet je in 2021 inspelen als merk? Hoe zorg je ervoor dat jouw merk op social ‘scroll stopping’ is en hoe kan je meten wat social media bijdraagt aan jouw business en marketingdoelstellingen? Daar gaan we het over hebben tijdens deze digitale meetup.

Dorst & Lesser is een internationale social media agency met kantoren in Amsterdam & Brussel, dat impactvolle merkverhalen creëert en verspreidt. Sinds 2011 helpen zij merken zoals Renault, Transavia en Jägermeister met hun social mediastrategie in de breedste zin van het woord.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X