september, 2017

28sep19:0021:00Dit event is helaas uitverkochtMeet-up: IBM WatsonExclusive YP EventSchrijf je snel in!

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 21:00

Locatie

B. Amsterdam

Johan Huizingalaan 763A, 1066 VH Amsterdam, Nederland

WORD MEMBER EN BESPAAR

NIMA YP Member € 0,–
Normaal tarief € 55,–

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Artificial intelligence, machine learning, deep learning: Je hebt de termen vast en zeker voorbij zien komen. Wij zitten momenteel in een 4e industriële revolutie, waar de fysieke, digitale en biologische wereld samenkomen. Data speelt hierin een grote rol. 80% van alle data is ongestructureerd, wat betekent dat deze data moeilijk te interpreteren is zonder krachtige analytische tools. Hier komt Watson van IBM om de hoek kijken.

Patronen leren herkennen en verbanden leggen

Watson kan alle data analyseren, interpreteren, beredeneren, om vervolgens patronen te leren herkennen en verbanden te leggen om zo inzichten uit ruwe data te halen. Oftewel, antwoord te geven op complexe vragen.

Innoveren met informatie

Damiaan Zwietering is een IBM-specialist die in zijn loopbaan realistische resultaten wil halen uit innoveren met informatie. Hij was een developer, consultant, architect en sales engineer in data warehousing, business intelligence en advanced analytics voordat hij zijn huidige positie als developer advocate voor datawetenschappen innam, gespecialiseerd in de toepassing van machine learning en artificial intelligence.

Wat

Op 28 september zijn wij vanaf 19:00 uur te gast bij IBM Watson. Damiaan zal uitleg geven wat Watson precies inhoudt en hoe en waar het wordt ingezet. Naast deze toelichting zullen er ook voorbeelden worden gegeven hoe Watson binnen marketing wordt gebruikt. Zoals gepersonaliseerde marketing, klanteninzichten en de toepassing van chatbots om de klantervaring nog meer te verbeteren en verrijken.

Voor wie is het

Tijdens deze meet-up kunnen young professionals (25-35 jaar) in marketing of communicatie een kijkje nemen in de keuken van IBM Watson. Je krijgt de kans om kennis te maken met IBM en te leren van een ervaren professional. Wees erbij!

 

Geef een reactie

WordPress Themes
X
X
X