Community Management in coronatijd - Inspiratie webinar bij NIMA!

juli, 2020

08jul11:0012:00NIEUW! Inspiratiewebinar: Community ManagementHoe verbind je jouw community aan medewerkers, klanten en partners aan je bedrijf?Schrijf je snel in! Investering: Gratis

Tijd

(Woensdag) 11:00 - 12:00

Locatie

Zoom Video Communications

Investering

Gratis

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op onze events! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Nu face-to-facecontact moeilijk tot stand komt, is het des te duidelijker hoe belangrijk het is om via online middelen contact te hebben met collega’s, partners en klanten. De mensen in en om jouw bedrijf vormen jouw community. Hoe verbind je jouw community aan medewerkers, klanten en partners aan je bedrijf?

Communities zijn het grote geheim achter de groei en het succes van bedrijven en sociale bewegingen. Door je community online te faciliteren creëer je vertrouwen bij je doelgroep en bouw en continueer je online de relaties die je normaal misschien face-to-face zou zien. Je community is er. Of je nu wilt of niet.

Hoe kun jij samen met je community gaan bouwen aan je marketing, je productaanbod, je customer service en optimalisatie van de online samenwerking van jouw team en bedrijf?

Deze inspiratiesessie geeft jou de inzichten, tools en kennis om van jouw online community het succes te maken die het verdient en is alvast een voorproefje op de uitgebreide workshop die 25 augustus zal plaatsvinden. Tijdens deze workshop behandelen we verschillende onderdelen en gaan we aan de slag met het Community Canvas, klik hier voor meer informatie over het programma. Mocht je hier al voor willen aanmelden klik dan hier.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Anke Kuipers

  Anke Kuipers

  Founder - Kubro.works

  Anke Kuipers, concept ontwikkelaar, game designer, social collaboration engineer en medeoprichter van o.a. Kubro (www.kubro.works). Anke helpt toonaangevende bedrijven bij het bedenken van sociaal strategische concepten en hoe je deze implementeert en geadopteerd krijgt in de organisatie, zodat het gewenste succes kan worden behaald. Zo werkte ze voor bedrijven als FloraHolland, ING, Mecanoo en Gemeente Den Haag. Daarnaast zette ze succesvol een crowd-funding campagne op voor haar bedrijf Bend-it (www.bend-it.com). Anke: “Veel te vaak wordt er al naar een oplossing gekeken voor de uitdaging of het probleem compleet helder is. Daarbij wordt voor het oplossen van een uitdaging vaak maar gedacht vanuit één perspectief. Dit leidt regelmatig tot een teleurstelling omdat het concept niet de waarde oplevert die men had verwacht”. Anke is gedreven om resultaten neer te zetten die er toe doen en om andere met haar inzichten te helpen om deze te realiseren. Verbinden en het creëren van waarde staan hierbij centraal.

  Founder - Kubro.works

 • Anke van der Sluis

  Anke van der Sluis

  Consultant Communicatie & Verandermanagement, Founder - Vice Versa

  Anke werkt sinds 2014 als interim professional in de corporate wereld vanuit Vice Versa Communicatie. Daarnaast is ze sinds 2017 eigenaar van Social Abonnement, een contentmarketingbureau voor het MKB. Met haar advisering, workshops en trainingen wil ze corporates en MKB ondernemers inspireren om minder communicatie te zenden en meer interactie te bereiken met menselijke communicatie. Minder corporate en ego-communicatie en meer fan-communicatie, ambassadeursmarketing, human 2 human (H2H) en communitymanagement. Anke: “Ik zie het enthousiasme en de betrokkenheid bij medewerkers, klanten en andere community leden toenemen als ze elkaar ontmoeten in een community die waarde toevoegt. Dit directe contact brengt vele veranderingen met zich mee en heeft invloed op de resultaten van de organisatie.”

  Consultant Communicatie & Verandermanagement, Founder - Vice Versa

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X