maart, 2019

12mrt13:0017:30NIEUW! Masterclass: Privacywetgeving en Digitale MarketingIn één middag op de hoogte van de stand van zaken in het wetgevingsproces en de mogelijke gevolgen van de nieuwe e-Privacy wetgeving. Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 350,– (excl. BTW) Normaal tarief € 550,– (excl. BTW) Ontvangst met soep en een broodje.

Tijd

(Dinsdag) 13:00 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16

Investering

NIMA Member € 350,– (excl. BTW)
Normaal tarief € 550,– (excl. BTW)

Ontvangst met soep en een broodje.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Na de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) werkt Europa aan een nieuwe wet die grote impact heeft op dataverwerkingen: de e-Privacy Verordening (ePV).

Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) staat dataprotectie hoog op de agenda. De impact van de ePV kan opnieuw fors zijn voor marketeers en e-commerce, als cookie-muren worden verboden en Privacy by Design verplicht wordt in instellingen van bijvoorbeeld browsers. En mag je onder de e-Privacy Verordening nog adverteren op Facebook en via Double-Click?

De data van jouw klanten zijn goud waard. Je moet hier verantwoordelijk mee omgaan. Het niet voldoen aan wet- en regelgeving of een data lek levert substantieel risico op voor je imago en financiën. Maar ook klanten vragen steeds vaker naar de kwaliteit van privacy en data management in jouw organisatie. En kun je je eigenlijk onderscheidend positioneren op het gebied van e-Privacy?

Wat levert deze masterclass je op?

De AVG implementatie was voor veel organisaties al een flinke uitdaging, en nu staat de ePV al weer voor de deur. De ePV is minimaal een even grote uitdaging als de AVG implementatie.

In één middag brengt Sjoera je, met veel energie en in hoog tempo, op de hoogte van de stand van zaken in het wetgevingsproces, en de mogelijke gevolgen van de nieuwe e-Privacy wetgeving. Ze geeft je de handvatten en inspiratie om de ePV concreet te vertalen naar de uitdagingen voor jouw organisatie.

Programma

12.30 uur ontvangst met soep en een broodje

13.00 – 14.00 uur Sjoera vertelt alle ins en outs van de ePV

 • Stand van zaken in het wetgevingsproces
 • Wat houdt de ePV in?
 • Gevolgen ePV voor marketing en e-commerce
 • Hedendaagse ‘Best Practices’ voor ePV

14.00 – 16.00 e-Privacy Challenge
Aan de hand van een use case over grote media bedrijven krijg je meer grip op de inhoud van de ePV en wat dit betekent voor marketing en e-commerce

16.00 – 17.00 Ben jij ePV-wise al goed bezig?
Ga aan de slag met de e-Privacy checklist en scoor de uitdagingen van jouw organisatie. Gebruik case-by-case de kennis van Sjoera. Zo kom je goed beslagen ten ijs als je weer terug bent bij je eigen organisatie.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Sales en Marketing managers, e-Commerce managers, Product managers, Business Developers, Start-ups en Ondernemers
Ofwel, voor iedereen die:

 • Verantwoord en compliant met klant- en bezoekersdata om wil gaan
 • Wil weten of je vandaag de dag al goed bezig bent met klant- en bezoekersdata in het licht van de ePV
 • Tijdig wil anticiperen op de ePV
 • Praktisch handvatten zoekt rondom de ePV

Door tijdig kennis te nemen van de uitdagingen die de ePrivacy Verordening met zich meebrengt, kun je hier al rekening mee gaan houden in de dagelijkse praktijk en bij het ontwerp en de optimalisatie van je dienstverlening en online marketing. Sjoera geeft je hier de praktische inzichten en handvatten voor.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Sjoera Nas

  Sjoera Nas

  Senior Privacy Adviseur - Privacy Company

  Privacy expert digital en telecom, brede ervaring met de AVG (GDPR), ePrivacy, handhaving, Functionaris voor de Gegevensbescherming (ofwel DPO)

  Senior Privacy Adviseur - Privacy Company

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X