Nieuw bij NIMA! Masterclass: Sonic Branding

januari, 2020

30jan17:3021:00UitgelichtNIEUW! Masterclass: Sonic BrandingLeer hoe je audio kunt inzetten als branding tool en bouw mee aan een beter klinkende wereld!Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 250 (excl. btw) Normaal tarief € 450 (excl. btw) Inclusief diner en een netwerkborrel in de NIMA-kroeg!

Tijd

(Donderdag) 17:30 - 21:00

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

NIMA Member € 250 (excl. btw)
Normaal tarief € 450 (excl. btw)

Inclusief diner en een netwerkborrel in de NIMA-kroeg!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Audio speelt een steeds grotere rol in hoe merken met hun publiek omgaan. Dat betekent dat je als marketeer moet nadenken over hoe je merk herkenbaar overkomt, zonder dat daar beeld bij komt kijken. Hoe kun je muziek en geluid strategisch inzetten? En dat zonder gebruik te maken van een rigide soundlogo of irritante jingle. In deze interactieve masterclass ontrafelen we het begrip sonic branding. We staan stil bij de kracht van muziek, het effect op ons gedrag en hoe je dit voor je merk kunt inzetten. Met natuurlijk veel voorbeelden en oefeningen!

Onderwerpen

 • Wat is muziek?
 • Hoe beïnvloed muziek ons keuzeproces?
 • De geschiedenis én toekomst van sonic branding.
 • Muziek en met welke rechten je rekening mee moet houden.

Voor wie?

Deze masterclass is uitermate geschikt voor brand managers, marketeers, communicatiemanagers, eigenaren/oprichters, strategen. Ook voor oud-deelnemers van de NIMA Mastercourse Marketingcommunicatie en/of Merkmanagement is deze sessie een mooie verdieping.

Wat levert deze masterclass je op?

Praktische inzichten en concrete handvatten voor toepassing van sonic branding. Zodat elk merk ermee aan de slag kan. Op weg naar een beter klinkende wereld!

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Niels de Jong

  Niels de Jong

  Oprichter TAMBR /strateeg

  Niels is opgeleid tot jurist én uitvoerend pianist, werd getraind als bankier en verdiende zijn sporen als strateeg in de creatieve industrie. Hij is mede-oprichter van TAMBR, dat merken helpt met het ontwikkelen van hun muzikale identiteit.

  Oprichter TAMBR /strateeg

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X