Nieuw! NIMA Basis Fundamentals - NIMA

augustus, 2019

30aug09:3016:30Nieuw! NIMA Basis FundamentalsEen kijkje in de keuken van NIMA Basiskennis in marketing, online marketing, sales en communicatie. Schrijf je snel in! Investering:

Dit event is gratis toegankelijk.

Tijd

(Vrijdag) 09:30 - 16:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

Dit event is gratis toegankelijk.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Tijdens deze proeverij maak je kennis met de vier basisopleidingen marketing, online marketing, sales en communicatie. Je krijgt inzicht in de betreffende opleidingen en hun onderlinge afhankelijkheid. Hoewel een beetje theorie onvermijdelijk is, kenmerkt deze dag zich vooral door de praktische insteek. De marketingmix is zo’n beetje het bekendste marketinginstrument. En misschien ook wel het oudste. Al in 1964 is er over geschreven, terwijl het concept zelf uit 1949 stamt. Tijd voor verfrissing! Die is er en heet SIVA. SIVA staat voor Solution, Information, Value en Acces. Op verfrissende wijze maak je kennis met dit marketinginstrument waarbij de link met de vier basisopleidingen wordt gelegd. Het loopt als een rode draad door de hele dag, waarbij je direct inzichten krijgt waarmee je je werk kunt verrijken.

 

Voor wie?

De proeverij is vooral geschikt als je overweegt een van de vier basisopleidingen te volgen maar nog niet precies weet welke. Ook goed geschikt voor binnen- en buitendienst medewerkers, zowel commercieel als technisch, die zich klantgerichter wilt opstellen.

 

Wat levert het je op

Aan het eind van deze uitdagende dag heb je het SIVA-model praktisch toegepast én weet je welke vervolgopleiding of -opleidingen interessant voor je is of zijn.

 

De trainers

Deze dag wordt verzorgd door twee zeer ervaren marketing trainers/docenten in samenwerking met NIMA.

 

Het programma

Per onderdeel krijg je enige theorie aangeboden om er vervolgens mee aan de slag te gaan. Je kan de theorie toepassen op het bedrijf waar je voor werkt, maar ook op jezelf. Een interessante gedachte misschien om jezelf als product te zien! Behalve de genoemde onderwerpen bieden we je een goed verzorgde lunch aan. Als afronding van de dag gaat om circa 16:30 uur het inpandige NIMA-café van het slot, zodat jullie onder het genoegen van een drankje nog kunnen napraten.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X