NIMA Sales Essentials - Kijkje in de keuken van een NIMA Sales Opleiding

februari, 2020

26feb09:3016:30Nieuw! NIMA Sales Essentials 26-2-2020Een kijkje in de keuken van NIMA SalesSchrijf je snel in! Investering: € 0,– Inclusief lunch en afsluitende borrel in de NIMA kroeg

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 16:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

€ 0,–

Inclusief lunch en afsluitende borrel in de NIMA kroeg

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Overweeg jij om jezelf in 2020 verder te professionaliseren met een NIMA Sales Opleiding? De training NIMA Sales Essentials is de ideale manier om beter inzicht te verkrijgen in de tactische en strategische aspecten van sales. In deze korte en intensieve training krijg je in 1 dag een helder en gestructureerd overzicht van het salesvak. Het goede nieuws is: je kunt NIMA Sales Essentials gratis bijwonen!

In de korte en intensieve training NIMA Sales Essentials krijg je in 1 dag een volledig overzicht van NIMA Sales op A-niveau (mbo) en op B-niveau (hbo). Aan de hand van het verkoopgesprek uit de opleiding NIMA A Sales en het accountplan uit de opleiding NIMA B Sales lopen we met elkaar de salestheorieën, gesprekstechnieken, (non-)verbale communicatie, commercieel handelen en klantgerichtheid door.

Na afloop van de training weet je hoe je een salesgesprek moeten voeren en wat een gedegen accountplan inhoudt. Hierdoor kun je meer rendement uit je klantenbestand kunt halen. De training roept vast en zeker ook nieuwe vragen op en is zodoende een prima voorbereiding op de volledige NIMA A of B Sales Opleiding, waarin we je helpen om niet alleen de theorie te kennen maar ook je persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten te ontwikkelen.

De trainer

De training wordt verzorgd door Rikus Huiskes, een zeer ervaren NIMA Sales-kerndocent die al je vragen over de NIMA Sales Opleiding kan beantwoorden. Je zou kunnen zeggen dat je een kijkje in de keuken van NIMA Sales krijgt. Na afloop van de training weet je precies wat de opleidingen NIMA A Sales en NIMA B Sales inhouden; hierdoor kun je na afloop een goede keuze maken welke opleiding het beste bij je past.

Wie het NIMA B Sales Diploma heeft, kan – ongeacht de product/marktcombinatie van de organisatie – nationaal en internationaal salesmanager worden. Daarnaast is de salesmanager in staat om een verkoopplan op te stellen en uit te voeren en leiding te geven aan een verkoopapparaat.

Vervolgtraject

De officiële NIMA Opleidingen staan garant voor optimale voorbereiding op het NIMA Examens met de hoogste slagingskans tot gevolg. Onze bekwame NIMA-coaches helpen je vervolgens met de voorbereiding op het mondeling examen waarbij in het geval van NIMA B ook het schrijven en verdedigen van een accountplan behoort.

Wil je na afloop van de training jouw cv versterken met het officiële NIMA Sales Diploma? Dat kan! Via onze overzichtspagina kun je van beide opleidingen zien wie de aanbieders zijn.

Lunch inbegrepen

NIMA Sales Essentials vindt plaats op een doordeweekse dag. Halverwege het programma gaan we gezamenlijk lunchen. Tijdens deze ‘pauze’ kun je met de NIMA-docenten van gedachten wisselen over de vraag hoeveel tijd het volgen van een NIMA A Sales of NIMA B Sales Opleiding je kost en welke toegevoegde waarde het NIMA Diploma je kan opleveren.

Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

NIMA Sales Essentials vindt plaats op woensdag 26 februari 2020 van 9.30 tot 16.30 uur bij NIMA in Amsterdam. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in en maak gebruik van dit unieke aanbod.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X