NIMA A2 Online Marketing Examen- vanaf 2 november 2021 Amsterdam

november, 2021

02nov00:0023:59NIMA A2 | Online Marketing Examen vanaf 2 november 2021Schrijf je snel in! Investering: Tarief ‚ā¨ 399,-

Tijd

(Dinsdag) 00:00 - 23:59

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

Tarief ‚ā¨ 399,-

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Inschrijven mogelijk tot 5 oktober 2021

NIMA A2 Online Marketing Examen toetst jouw online marketing kennis

Specialiseren in online marketing? In de NIMA A1 Online Marketing module heb je al kennis gemaakt met verschillende online trends en ontwikkelingen. Het online gedrag van mensen verandert voortdurend. Dit gedrag en de herkomst van de bezoekers op je website, wordt gemeten met Google Analytics. Het NIMA A2 Online Marketing Examen toetst de analyse van de statistieken van je website. Daarnaast ben je in staat om een plan van aanpak te schrijven over één van de volgende onderwerpen: zoekmachinemarketing, online advertising, social media of e-mailmarketing. Met een presentatie onderbouw je het geschreven marketingplan. Het NIMA A2 Online Marketing Examen toetst je online marketing kennis en vaardigheden om op uitvoerend niveau aan de slag te kunnen binnen het vakgebied online marketing.

NIMA niveau

Het NIMA A diploma staat gelijk aan HBO Propedeuse niveau en EQF level 4-5.
Met dit niveau beschik je over de kennis, vaardigheden en compententies om op uitvoerend niveau binnen marketing te kunnen opereren. Het NIMA A Online Marketing diploma vormt hiermee de basis voor een functie als marketing medewerker.

Als NIMA A Online Marketing zijn dit je belangrijkste kerntaken:

  • Assisteren van de marketing manager;
  • Betrokken bij de (online) marketingplanning;
  • Betrokken bij commerci√ęle activiteiten;
  • Beheren van informatie en data;
  • Onderhouden van contacten en relaties;
  • Uitvoeren marktonderzoek;
  • Organiseren evenementen.

Examen

Het NIMA A2 Online Marketing examen bestaat uit het uitvoeren en de schriftelijke verslaglegging van twee praktische opdrachten. Vervolgens presenteer je de praktische opdrachten voor twee NIMA Examinatoren, en volgt een interview met jou als examenkandidaat. Het mondelinge NIMA A2 Online Marketing examen duurt 60 minuten. Door dit mondelinge examen krijgen wij inzicht in jouw competenties en het niveau van je competentie(s). Het verslag mag minimaal 10 tot maximaal 15 getypte pagina’s bevatten, aangevuld met maximaal 5 pagina’s bijlagen.

Het plan kun je tot en met 5 oktober 2021 digitaal inleveren bij NIMA via examens@nima.nl.¬†Samen met het plan dien je de ‚ÄėVerklaring eigen werk‚Äô¬†ingevuld en ondertekend in te leveren.

Het behoort tot de mogelijkheden het plan en/of het examen in het Engels te doen. Wanneer de kandidaat hiervan gebruik wil maken dient dit aangegeven te worden per email bij inschrijving voor het examen. Het mondelinge examen zal echter wel in de Nederlandse taal worden afgenomen.

Meer weten?

Wil je weten hoe je optimaal voorbereid aan het examen kunt deelnemen? Alle leerstof lees je terug in de NIMA exameneisen.

Praktische informatie

Ongeveer 2 weken voorafgaand aan het examen ontvang je per e-mail een examenoproep.
Let op: mondelinge examens worden altijd aangegeven met een vanaf-datum. Dit betekent dat er meerdere dagen in die week NIMA Examens worden afgenomen. Heb je een voorkeur voor een examendag in de betreffende week? Stuur een email naar examens@nima.nl met jouw voorkeursdag, wij doen ons uiterste best om aan je verzoek te voldoen. Echter kunnen hier geen garanties op afgegeven worden.

Diploma behaald?

Kom dan naar de NIMA diploma-uitreiking.

 

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X