april, 2020

07apr00:0023:59NIMA A2 | Sales Examen | vanaf 7 april 2020Sales examen ter voorbereiding op de functie van verkoopmedewerkerSchrijf je snel in! Investering: € 308,00 (per 1-1-2020 € 399,00)

Tijd

(Dinsdag) 00:00 - 23:59

Investering

€ 308,00 (per 1-1-2020 € 399,00)

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Let op: per 1 januari 2020 zullen de tarieven voor NIMA A en B Sales examens wijzigen. Alle examens die per 1 januari 2020 worden geboekt, zullen volgens deze nieuwe tarieven worden afgerekend. De nieuwe tarieven voor NIMA A Sales zijn: NIMA A1 Sales € 275,- en NIMA A2 Sales € 399,-

Inschrijven mogelijk tot 10 maart 2020

Het NIMA A Sales Diploma biedt je een universele verkoopvaardigheid. Je kunt in elke branche op operationeel verkoopniveau volwaardig functioneren  in de verkooporganisatie. Na het afronden van het examen NIMA A Sales heb je inzicht in de technieken die toepasbaar zijn in een verkoopgesprek. Je kunt verschillende verkoopgesprekken voeren en onderhandelen over de verkoop van producten en diensten.

De volgende kennis en vaardigheden heb je je eigen gemaakt:

  • Algemene verkoopgrondslagen en principes
  • Marketingbegrippen
  • Commerciële processen
  • Het voeren van een verkoopgesprek
  • Onderhandelen over de verkoop van producten en diensten

NIMA A Sales bestaat uit een online (NIMA A1 Sales) en een mondeling (NIMA A2 Sales) examen. NIMA A Sales is een geschikte opstap naar NIMA B Sales.

Over het examen

De NIMA A2 Sales module is een mondeling examen van in totaal 60 minuten. De kandidaat wordt geacht een gestructureerd behoeftegericht verkoopgesprek te voeren naar aanleiding van opgelegde gegevens in een case.

De indeling van het examen is als volgt:

  • Verkoopgesprek: 30 minuten
  • Overleg examinatoren: 15 minuten
  • Evaluatie en beoordeling: 15 minuten

Na inschrijving voor het examen wordt de kandidaat ter voorbereiding een week voorafgaand aan de examendatum de casuïstiek beschikbaar gesteld.

Meer weten?

Wil je weten hoe je optimaal voorbereid aan het examen kunt deelnemen? Alle leerstof lees je terug in de NIMA Exameneisen.

Praktische informatie

Ongeveer 2 weken voorafgaand aan het examen ontvang je per e-mail een examenoproep. Let op: mondelinge examens worden altijd aangegeven met een vanaf-datum. Dit betekent dat er meerdere dagen in die week NIMA Examens worden afgenomen. Heb je een voorkeur voor een examendag in de betreffende week? Stuur een email naar examens@nima.nl met jouw voorkeursdag, wij doen ons uiterste best om aan je verzoek te voldoen. Echter kunnen hier geen garanties op afgegeven worden.

Diploma behaald?

Kom dan naar de NIMA Diploma-uitreiking.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X