NIEUW: Nima B Communicatie Fundamentals - Een kijkje in de keuken

september, 2019

20sep09:3016:30Nieuw! NIMA B Communicatie FundamentalsEen kijkje in de keuken van NIMA B CommunicatieSchrijf je snel in! Investering: € 0,–

Tijd

(Vrijdag) 09:30 - 16:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

€ 0,–

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Overweeg jij om jezelf in 2019 verder te professionaliseren met een NIMA B Opleiding? De training NIMA B Communicatie Fundamentals is de ideale manier om beter inzicht te verkrijgen in de strategische en tactische aspecten van communicatie. In deze korte en intensieve training krijg je in één dag een helder en gestructureerd overzicht van het communicatievakgebied. Het goede nieuws is: je kunt NIMA B Communicatie Fundamentals gratis bijwonen!

In de korte en intensieve training NIMA B Communicatie Fundamentals krijg je in één dag een volledig overzicht van de NIMA B-communicatie aspecten. Je kunt je specialiseren in corporate communicatie of marketingcommunicatie. Aan de hand strategische communicatie uit de opleiding NIMA B maak je een eigen marketingcommunicatieplan.

Na afloop van de training weet je precies wat een gedegen marketingcommunicatieplan inhoudt en hoe deze inzet om je organisatiedoelen te halen. De training roept vast en zeker ook nieuwe vragen op en is zodoende een prima voorbereiding op de volledige NIMA B Communicatie Opleiding, waarin we je helpen om niet alleen de theorie te kennen maar ook je persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten te ontwikkelen.

De trainer

De training wordt verzorgd door een zeer ervaren NIMA B en C-kerndocent, die al je vragen over de NIMA B Opleiding kan beantwoorden. Je zou kunnen zeggen dat je een kijkje in de keuken van NIMA B krijgt. Na afloop van de training weet je precies wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en hoe deze jouw organisatie of merk kan helpen een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen of te behouden.

Wie het NIMA B Marketingcommunicatie of Corporate Communicatie Diploma heeft, is klaar om de stap naar communicatiemanager te maken.

Het programma

In een dag lopen we alle stappen door die essentieel zijn om te komen tot een strategisch en operationeel communicatieplan.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Inzicht en vaardigheden op de communicatie gerelateerde competenties
  • Communicatiedoelstellingen formuleren en een operationeel communicatieplan opstellen
  • Formuleren van een onderbouwde mening over een communicatievraagstuk
  • Samenwerking met interne en externe contacten
  • Opstellen en presenteren van een (marketing)communicatieplan

In de training NIMA B Communicatie Fundamentals wordt het verkoopplan beknopt maar zeer helder behandeld. Er wordt aansluitend aandacht besteed aan de onderwerpen die door het NIMA zijn opgenomen in de exameneisen op B-niveau en die je wordt geacht te beheersen als je in aanmerking wilt komen voor het NIMA B Diploma.

Vervolgtraject

Wil je na afloop van de training jouw cv versterken met het officiële NIMA B Diploma? De opleidingen NIMA B Corporate Communicatie en Marketingcommunicatie staan garant voor optimale voorbereiding op het NIMA B1 theorie-examen met de hoogste slagingskans tot gevolg. Onze bekwame NIMA B-coaches helpen je vervolgens met het schrijven en verdedigen van een accountplan tijdens het NIMA B2 Examen. Rond je beide modules met succes af, dan ben jij de trotse bezitter van het befaamde NIMA B Diploma!

Lunch inbegrepen

NIMA B Communicatie Fundamentals vindt plaats op een doordeweekse dag. Halverwege het programma gaan we gezamenlijk lunchen. Tijdens deze ‘pauze’ kun je met een aantal van onze NIMA B-docenten van gedachten wisselen over de vraag hoeveel tijd het volgen van een NIMA B Opleiding je kost en welke toegevoegde waarde het NIMA B Diploma je kan opleveren.

Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

NIMA B Communicatie Fundamentals vindt plaats op vrijdag 20 september 2019 van 9.30 tot 16.30 uur bij NIMA in Amsterdam. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in en maak gebruik van dit unieke aanbod.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X