NIEUW: Nima B Digital Marketing Fundamentals - Een kijkje in de keuken

september, 2019

18sep09:3016:30Nieuw! NIMA B Digital Marketing FundamentalsEen kijkje in de keuken van NIMA B Digital MarketingSchrijf je snel in! Investering: € 0,–

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 16:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

€ 0,–

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Overweeg jij om jezelf in 2019 verder te professionaliseren met een NIMA B Opleiding? De training NIMA B Digital Marketing Fundamentals is de ideale manier om beter inzicht te verkrijgen in de invloed van digitalisering op (strategisch) denken en functioneren binnen een organisatie. In deze korte en intensieve training krijg je in één dag een helder en gestructureerd overzicht van het digital marketingvakgebied. En het goede nieuws is: je kunt NIMA B Digital Marketing Fundamentals gratis bijwonen!

In de korte en intensieve training NIMA B Digital Marketing Fundamentals krijg je in een dag een volledig overzicht van de NIMA B Digital marketingaspecten..

Na afloop van de training weet je precies wat een gedegen e-mailcampagne inhoudt en hoe je deze inzet om je organisatiedoelen te halen. De training roept vast en zeker ook nieuwe vragen op en is zodoende een prima voorbereiding op de volledige NIMA B Digital Marketing Opleiding, waarin we je helpen om niet alleen de theorie te kennen, maar ook je persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten te ontwikkelen.

De trainer

De training wordt verzorgd door een zeer ervaren NIMA B en C-kerndocent, die al je vragen over de NIMA B Opleiding kan beantwoorden. Je zou kunnen zeggen dat je een kijkje in de keuken van NIMA B krijgt. Na afloop van de training weet je precies wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en hoe deze jouw organisatie of merk kan helpen een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen of te behouden.

Het programma

In een dag lopen we alle stappen door die essentieel zijn om te komen tot een strategisch en operationeel digital marketingplan.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Op inzicht en vaardigheden de kernproblematiek van een onderneming (op product- en marktniveau) vaststellen, met als input de resultaten van een externe en interne analyse van een onderneming.
  • Marketingdoelstellingen formuleren.
  • Alternatieve opties voor het marketingbeleid aangeven.
  • Uit deze alternatieven een verantwoorde keuze maken.

In de training NIMA B Digital Marketing Fundamentals  wordt het verkoopplan beknopt maar zeer helder behandeld. Er wordt aansluitend aandacht besteed aan de onderwerpen die door het NIMA zijn opgenomen in de exameneisen op B-niveau en die je wordt geacht te beheersen als je in aanmerking wilt komen voor het NIMA B Diploma.

Vervolgtraject

Wil je na afloop van de training jouw cv versterken met het officiële NIMA B Diploma? De opleidingen NIMA B Digital Marketing Fundamentals staat garant voor optimale voorbereiding op het NIMA B1 theorie-examen met de hoogste slagingskans tot gevolg. Onze bekwame NIMA B-coaches helpen je vervolgens met het schrijven en verdedigen van een accountplan tijdens het NIMA B2 Examen. Rond je beide modules met succes af, dan ben jij de trotse bezitter van het befaamde NIMA B Diploma!

Lunch inbegrepen

NIMA B Digital Marketing Fundamentals vindt plaats op een doordeweekse dag. Halverwege het programma gaan we gezamenlijk lunchen. Tijdens deze ‘pauze’ kun je met een aantal van onze NIMA B-docenten van gedachten wisselen over de vraag hoeveel tijd het volgen van een NIMA B Opleiding je kost en welke toegevoegde waarde het NIMA B Diploma je kan opleveren.

Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

NIMA B Digital Marketing Fundamentals vindt plaats op woensdag 18 september 2019 van 9.30 tot 16.30 uur bij NIMA in Amsterdam. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in en maak gebruik van dit unieke aanbod.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X