NIMA B in One Day (online) - NIMA

april, 2020

24apr09:3016:30NIMA B in One Day (online)Wegens succes herhaald: een kijkje in de keuken van NIMA BSchrijf je snel in! Investering: Gratis Online seminar

Tijd

(Vrijdag) 09:30 - 16:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

Gratis

Online seminar

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Overweeg jij om jezelf in 2020 verder te professionaliseren met een NIMA B Opleiding? De training NIMA B in One Day is de ideale manier om beter inzicht te verkrijgen in de strategische en tactische aspecten van marketing. In deze korte en intensieve training krijg je in 1 dag een helder en gestructureerd overzicht van het marketingvak. NIMA verzorgt NIMA B in One Day in samenwerking met SRM. En het goede nieuws is: je kunt NIMA B in One Day gratis bijwonen!

In de korte en intensieve training NIMA B in One Day krijg je in 1 dag een volledig overzicht van de NIMA B-marketingtheorie. Aan de hand van het marketingplanningsproces uit de opleiding NIMA B lopen we met elkaar de 6 stappen door die de basis vormen van het strategisch marketingplan voor jouw bedrijf of organisatie. Na afloop van de training weet je precies wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en hoe deze jouw organisatie of merk kan helpen een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen en te behouden.

De training NIMA B in One Day is de ideale manier om een beter inzicht te verkrijgen in de strategische en tactische aspecten van het marketingvak. De training roept vast en zeker ook nieuwe vragen op en is zodoende een prima voorbereiding op de volledige NIMA B Opleiding, waarin we je helpen om jouw vraagstukken om te zetten in slim (online) marketingbeleid.

Direct rendement:

 • Je krijgt een handig overzicht van relevante marketingtheorie√ęn en -modellen
 • Je leert hoe je een marketingvraagstuk gestructureerd kunt oplossen
 • Je krijgt een kijkje in de keuken van NIMA B
 • Je maakt een eerste vertaalslag van de theorie naar jouw organisatie of merk
 • Je legt de basis voor verdere professionalisering als marketingspecialist

De trainer:

De training wordt verzorgd door een zeer ervaren NIMA B en C-kerndocent, die al je vragen over de NIMA B Opleiding kan beantwoorden. Je zou kunnen zeggen dat je een kijkje in de keuken van NIMA B krijgt. Na afloop van de training weet je precies wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en hoe deze jouw organisatie of merk kan helpen een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen of te behouden.

Het programma:

In een dag lopen we alle stappen door die essentieel zijn om te komen tot een strategisch en operationeel marketingplan.
Het proces van strategische marketingplanning bestaat uit 6 stappen:

 1. Business definition
 2. Externe analyse
 3. Interne analyse
 4. SWOT-analyse en probleemstelling
 5. Strategische opties en keuze
 6. Operationeel marketingplan

In de training NIMA B in One Day worden in elk van de 6 stappen de bijbehorende marketingbegrippen en modellen beknopt maar zeer helder behandeld. Er wordt aansluitend aandacht besteed aan de onderwerpen die door het NIMA zijn opgenomen in de exameneisen op B-niveau en die je wordt geacht de beheersen als je in aanmerking wilt komen voor het NIMA B Diploma.

Vervolgtraject:

Wil je na afloop van de training jouw cv versterken met het offici√ęle NIMA B Diploma? De opleidingen NIMA B Consumentenmarketing, NIMA B Business Marketing en NIMA B Digital Marketing staan garant voor optimale voorbereiding op het NIMA¬†B1 Theorie-examen¬†met de hoogste slagingskans tot gevolg. Onze bekwame NIMA B-coaches¬†helpen je vervolgens met het¬†schrijven en verdedigen van een operationeel marketingplan tijdens het NIMA B2 Examen. Rond je beide modules met¬†succes af, dan ben jij de trotse bezitter van het befaamde NIMA B Diploma!

Schrijf je snel in!
NIMA B in One Day vindt online plaats op vrijdag 24 april van 9.30 tot 16.30 uur en wordt gehost vanuit NIMA in Amsterdam.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • William van Vessem

  William van Vessem

  NIMA A/B/C kerndocent

  William van Vessem is Directeur/eigenaar Wave Marketing Consultancy. Al bijna 30 jaar actief in het marketingvak als marketingstrateeg met als doel samen met klanten te komen tot een duurzaam concurrentievoordeel.

  NIMA A/B/C kerndocent

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X