NIMA B Marketing Essentials (avondsessie) - NIMA

februari, 2020

04feb17:3021:30NIMA B Marketing Essentials (avondsessie)Een kijkje in de keuken van NIMA B MarketingSchrijf je snel in! Investering: Gratis Inclusief ontvangst met soep en broodjes

Tijd

(Dinsdag) 17:30 - 21:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

Gratis

Inclusief ontvangst met soep en broodjes

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Overweeg jij om jezelf in 2020 verder te professionaliseren met een NIMA B Opleiding? Dan is de NIMA B Marketing Essentials de ideale manier om beter inzicht te verkrijgen in de strategische en tactische aspecten van marketing. In deze korte en intensieve training krijg je in 1 avond een helder en gestructureerd overzicht van het marketingvak. Het goede nieuws is: je kunt deze NIMA B Marketing Essentials gratis bijwonen!

In de korte en intensieve NIMA B Marketing Essentials krijg je in 1 avond een beknopt overzicht van de NIMA B-marketingtheorie. Aan de hand van het marketingplanningsproces uit de opleiding NIMA B lopen we met elkaar de 6 stappen door die de basis vormen van het strategisch marketingplan voor jouw bedrijf of organisatie. Na afloop van de masterclass weet je precies wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en hoe deze jouw organisatie of merk kan helpen een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen of te behouden.

De NIMA B Marketing Essentials is de ideale manier om een beter inzicht te verkrijgen in de strategische en tactische aspecten van het marketingvak. De training roept vast en zeker ook nieuwe vragen op en is zodoende een prima voorbereiding op de volledige NIMA B Opleiding, waarin we je helpen om jouw vraagstukken om te zetten in slim (online) marketingbeleid.

Direct rendement

 • Je krijgt een handig overzicht van relevante marketingtheorieĆ«n en -modellen.
 • Je leert hoe je een marketingvraagstuk gestructureerd kunt oplossen.
 • Je krijgt een kijkje in de keuken van NIMA B.
 • Je maakt een 1e vertaalslag van de theorie naar jouw organisatie of merk.
 • Je legt de basis voor verdere professionalisering als marketingspecialist.

De trainer

De training wordt verzorgd door een zeer ervaren NIMA B-kerndocent, die al je vragen over de NIMA B Opleiding kan beantwoorden. Je zou kunnen zeggen dat je een kijkje in de keuken van NIMA B krijgt. Na afloop van de masterclass weet je precies wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en hoe deze jouw organisatie of merk kan helpen een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen of te behouden.

Het programma

In een avond lopen we in vogelvlucht alle stappen door die essentieel zijn om te komen tot een strategisch en operationeel marketingplan.
Het proces van strategische marketingplanning bestaat uit 6 stappen:

 1. Business definition
 2. Externe analyse
 3. Interne analyse
 4. SWOT-analyse en probleemstelling
 5. Strategische opties en keuze
 6. Operationeel marketingplan

In de NIMA B Marketing Essentials worden in elk van de 6 stappen de bijbehorende marketingbegrippen en -modellen beknopt maar zeer helder behandeld. Er wordt aansluitend aandacht besteed aan de onderwerpen die door het NIMA zijn opgenomen in de exameneisen op B-niveau en die je wordt geacht te beheersen als je in aanmerking wilt komen voor het NIMA B Diploma.

Vervolgtraject

Wil je na afloop van de training jouw cv versterken met het officiƫle NIMA B Diploma? De opleidingen NIMA B Consumentenmarketing, NIMA B Business Marketing en NIMA B Digital Marketing staan garant voor optimale voorbereiding op het NIMA B1 theorie-examen. Onze bekwame NIMA B-coaches helpen je vervolgens met het schrijven en verdedigen van een operationeel marketingplan tijdens het NIMA B2 Examen. Rond je beide modules met succes af, dan ben jij de trotse bezitter van het befaamde NIMA B Diploma!

Diner inbegrepen

NIMA B Marketing Essentials vindt plaats op dinsdagavond 4 februari 2020. Vooraf kan er worden genoten van soep en broodjes; halverwege is er een korte pauze. Gedurende het programma kun je continue met de NIMA B-docent van gedachten wisselen over de vraag hoeveel tijd het volgen van een NIMA B OpleidingĀ je kost en welke toegevoegde waarde het NIMA B Diploma je kan opleveren.

Schrijf je snel in, want VOL = VOL!
De NIMA B Marketing Essentials vindt plaats op dinsdag 4 februari 2020 van 17.30 tot 21.30 uur bij NIMA in Amsterdam. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in en maak gebruik van dit unieke aanbod.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Jan Verkerke

  Jan Verkerke

  NIMA B Docent bij ICM

  NIMA B Docent bij ICM

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X