NIEUW: Nima B Marketing Fundamentals - Een kijkje in de keuken

september, 2019

17sep09:3016:30Dit event is helaas uitverkochtNieuw! NIMA B Marketing FundamentalsEen kijkje in de keuken van NIMA B Marketing Investering: € 0,–

Tijd

(Dinsdag) 09:30 - 16:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

€ 0,–

Event beschrijving

Overweeg jij om jezelf in 2019 verder te professionaliseren met een NIMA B Opleiding? De training NIMA B Marketing Fundamentals is de ideale manier om beter inzicht te verkrijgen in de strategische en tactische aspecten van marketing. In deze korte en intensieve training krijg je in Ă©Ă©n dag een helder en gestructureerd overzicht van het marketingvakgebied. Het goede nieuws is: je kunt NIMA B Marketing Fundamentals gratis bijwonen!

In de korte en intensieve training NIMA B Marketing Fundamentals krijg je in Ă©Ă©n dag een volledig overzicht van de NIMA B-marketingtheorie. Aan de hand van het marketingplanningsproces uit de opleiding NIMA B lopen we met elkaar de zes stappen door die de basis vormen van het strategisch marketingplan voor jouw bedrijf of organisatie. Na afloop van de training weet je precies wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en hoe deze jouw organisatie of merk kan helpen een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen of te behouden.

De training NIMA B Marketing Fundamentals is de ideale manier om een beter inzicht te verkrijgen in de strategische en tactische aspecten van het marketingvak. De training roept vast en zeker ook nieuwe vragen op en is zodoende een prima voorbereiding op de volledige NIMA B Opleiding, waarin we je helpen om jouw vraagstukken om te zetten in slim (online) marketingbeleid.

Direct rendement

 • Je krijgt een handig overzicht van relevante marketingtheorieĂ«n en modellen
 • Je leert hoe je een marketingvraagstuk gestructureerd kunt oplossen
 • Je krijgt een kijkje in de keuken van NIMA B
 • Je maakt een eerste vertaalslag van de theorie naar jouw organisatie of merk
 • Je legt de basis voor verdere professionalisering als marketingspecialist

De trainer

De training wordt verzorgd door een zeer ervaren NIMA B en C-kerndocent, die al je vragen over de NIMA B Opleiding kan beantwoorden. Je zou kunnen zeggen dat je een kijkje in de keuken van NIMA B krijgt. Na afloop van de training weet je precies wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en hoe deze jouw organisatie of merk kan helpen een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen of te behouden.

Het programma

In een dag lopen we alle stappen door die essentieel zijn om te komen tot een strategisch en operationeel marketingplan.
Het proces van strategische marketingplanning bestaat uit zes stappen:

 1. Business definition
 2. Externe analyse
 3. Interne analyse
 4. SWOT-analyse en probleemstelling
 5. Strategische opties en keuze
 6. Operationeel marketingplan

In de training NIMA B Marketing Fundamentals worden in elk van de zes stappen de bijbehorende marketingbegrippen en modellen beknopt maar zeer helder behandeld. Er wordt aansluitend aandacht besteed aan de onderwerpen die door het NIMA zijn opgenomen in de exameneisen op B-niveau en die je wordt geacht te beheersen als je in aanmerking wilt komen voor het NIMA B Diploma.

Vervolgtraject

Wil je na afloop van de training jouw cv versterken met het officiële NIMA B Diploma? De opleidingen NIMA B Consumentenmarketing, NIMA B Business Marketing en NIMA B Digital Marketing staan garant voor optimale voorbereiding op het NIMA B1 theorie-examen met de hoogste slagingskans tot gevolg. Onze bekwame NIMA B-coaches helpen je vervolgens met het schrijven en verdedigen van een operationeel marketingplan tijdens het NIMA B2 Examen. Rond je beide modules met succes af, dan ben jij de trotse bezitter van het befaamde NIMA B Diploma!

Lunch inbegrepen

NIMA B Marketing Fundamentals vindt plaats op een doordeweekse dag. Halverwege het programma gaan we gezamenlijk lunchen. Tijdens deze ‘pauze’ kun je met een aantal van onze NIMA B-docenten van gedachten wisselen over de vraag hoeveel tijd het volgen van een NIMA B Opleiding je kost en welke toegevoegde waarde het NIMA B Diploma je kan opleveren.

Schrijf je snel in, want VOL = VOL!
NIMA B Fundamentals vindt plaats op dinsdag 17 september 2019 van 9.30 tot 16.30 uur bij NIMA in Amsterdam. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in en maak gebruik van dit unieke aanbod.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X