NIEUW: Nima B Sales Fundamentals - Een kijkje in de keuken van NIMA B

september, 2019

24sep09:3016:30Nieuw! NIMA B Sales FundamentalsEen kijkje in de keuken van NIMA B SalesSchrijf je snel in! Investering: ā‚¬ 0,ā€“

Tijd

(Dinsdag) 09:30 - 16:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

ā‚¬ 0,ā€“

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Overweeg jij om jezelf in 2019 verder te professionaliseren met een NIMA B Opleiding? De training NIMA B Sales Fundamentals is de ideale manier om beter inzicht te verkrijgen in de strategische en tactische aspecten van sales. In deze korte en intensieve training krijg je in Ć©Ć©n dag een helder en gestructureerd overzicht van het salesvakgebied. Het goede nieuws is: je kunt NIMA B Sales Fundamentals gratis bijwonen!

In de korte en intensieve training NIMA B Sales Fundamentals krijg je in ƩƩn dag een volledig overzicht van de NIMA B-sales aspecten. Aan de hand van het verkoopplan uit de opleiding NIMA B lopen we met elkaar de theorieƫn, concurrentiestrategieƫn, klantwaardestrategieƫn en analyse van de productlevenscyclus door.

Na afloop van de training weet je precies wat een gedegen accountplan inhoudt en hoe je meer rendement uit je klantenbestand kunt halen. De training roept vast en zeker ook nieuwe vragen op en is zodoende een prima voorbereiding op de volledige NIMA B Opleiding, waarin we je helpen om niet alleen de theorie te kennen maar ook je persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten te ontwikkelen.

De trainer

De training wordt verzorgd door een zeer ervaren NIMA B en C-kerndocent, die al je vragen over de NIMA B Opleiding kan beantwoorden. Je zou kunnen zeggen dat je een kijkje in de keuken van NIMA B krijgt. Na afloop van de training weet je precies wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en hoe deze jouw organisatie of merk kan helpen een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen of te behouden.

Wie het NIMA B Sales Diploma heeft, kan ā€“ ongeacht de product/marktcombinatie van de organisatie ā€“ nationaal en internationaal salesmanager worden. Daarnaast is de salesmanager in staat om een verkoopplan op te stellen en uit te voeren en leiding te geven aan een verkoopapparaat.

Het programma

In een dag lopen we alle stappen door die essentieel zijn om te komen tot een strategisch en operationeel verkoopplan.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Verkoopprincipes
  • Managementbegrippen
  • CommerciĆ«le processen
  • Leiding geven
  • Onderhandelen over de verkoop van producten en diensten
  • Het ontwikkelen en beheren van relaties

In de training NIMA B Sales Fundamentals wordt het verkoopplan beknopt maar zeer helder behandeld. Er wordt aansluitend aandacht besteed aan de onderwerpen die door het NIMA zijn opgenomen in de exameneisen op B-niveau en die je wordt geacht te beheersen als je in aanmerking wilt komen voor het NIMA B Diploma.

Vervolgtraject

Wil je na afloop van de training jouw cv versterken met het officiƫle NIMA B Diploma? De opleidingen NIMA B Sales Accountmanager, NIMA B Sales staan garant voor optimale voorbereiding op het NIMA B1 theorie-examen met de hoogste slagingskans tot gevolg. Onze bekwame NIMA B-coaches helpen je vervolgens met het schrijven en verdedigen van een accountplan tijdens het NIMA B2 Examen. Rond je beide modules met succes af, dan ben jij de trotse bezitter van het befaamde NIMA B Diploma!

Lunch inbegrepen

NIMA B Sales Fundamentals vindt plaats op een doordeweekse dag. Halverwege het programma gaan we gezamenlijk lunchen. Tijdens deze ā€˜pauzeā€™ kun je met een aantal van onze NIMA B-docenten van gedachten wisselen over de vraag hoeveel tijd het volgen van een NIMA B Opleiding je kost en welke toegevoegde waarde het NIMA B Diploma je kan opleveren.

Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

NIMA B Sales Fundamentals vindt plaats op dinsdag 24 september 2019 van 9.30 tot 16.30 uur bij NIMA in Amsterdam. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in en maak gebruik van dit unieke aanbod.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X