januari, 2018

01jan00:0031dec(dec 31)23:59NIMA B Sales Verkoopleider | via de AssociatieSales examen ter voorbereiding op de functie van verkoopleiderSchrijf je snel in! Investering: Tarief vanaf € 308,00

Tijd

Januari 1 (Maandag) 00:00 - December 31 (Maandag) 23:59

Investering

Tarief vanaf € 308,00

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Let op: inschrijven voor dit examen doe je via De Associatie.

De persoonlijke kwaliteiten van jouw verkoopteam worden steeds belangrijker. Consumenten worden kritischer en kunnen uit meerdere aanbieders kiezen die hetzelfde product aanbieden. NIMA B Sales Verkoopleider is een waardevol diploma waarmee je laat zien dat je de verkoopdiscipline vanuit verschillende invalshoeken hebt verdiept. Met dit diploma op zak ben je in staat op een hoger strategisch en tactisch niveau binnen de verkoopdiscipline van een organisatie actief te zijn.

NIMA B Sales Verkoopleider bestaat uit een online (NIMA B1 Sales) en een mondeling (NIMA B2 Sales) examen.

Over het examen

NIMA B1 Sales:

NIMA B1 Sales is een online examen en duurt 3,5 uur. Het toets je theoretische kennis en inzicht aan de hand van 2 onderdelen:

  • Een praktijksituatie in de vorm van een case met bijbehorende algemene open vragen.
  • Een verdieping op de case met specifieke open vragen voor Verkoopleider.

Het is aan te raden eerst het online examen af te leggen alvorens het mondeling examen te doen. Je kiest echter de volgorde die voor jouw het prettigst is.

Klik hier voor meer info en/of direct inschrijven voor B1 Verkoopleider.

NIMA B2 Sales:

NIMA B2 Sales Verkoopleider is een mondeling examen en examineert jouw praktische vaardigheden. Dit gebeurt aan de hand van 2 onderdelen.

  • Onderdeel 1: Je schrijft een verkoopplan dat je presenteert en verdedigt tijdens een mondelinge examen.
  • Onderdeel 2: Je voert een (intern) gesprek met een teamlid (verkoper).

Het verkoopplan voldoet aan de volgende randvoorwaarden:

  • Minimaal 10 pagina’s A4 Maximaal 25 pagina’s A4, exclusief voorblad, inhoudsopgave en bijlagen Maximaal 5 pagina’s A4 bijlagen.
  • Uiterlijk 4 weken voor de datum van je mondeling examen stuurt je jouw verkoopplan in PDF-bestand op naar de Associatie: klantenservice@associatie.nl. Gelijktijdig stuur je een papieren versie van jouw verkoopplan in 3-voud per post naar de Associatie: Nederlandse Associatie voor Examinering t.a.v. Klantenservice, Postbus 642, 3800 AP Amersfoort.

Het is aan te raden eerst het online examen af te leggen alvorens het mondeling examen te doen. Je kiest echter de volgorde die voor je het prettigst is.

Klik hier voor meer info en/of direct inschrijven voor B2 Verkoopleider.

Over de Associatie

De Nederlandse Associatie voor Examinering is al 75 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. www.associatie.nl

Organisator

De Associatieklantenservice@associatie.nl Disketteweg 6 in Amersfoort

WordPress Themes
X
X
X