NIMA B2 Sales Verkoopleider Examen - vanaf 7 september 2021

september, 2021

10sep00:0023:59NIMA B2 | Sales verkoopleider | vanaf 7 september 2021Sales examen ter voorbereiding op de functie van verkoopleiderSchrijf je snel in! Investering: ‚ā¨ 525,00

Tijd

(Vrijdag) 00:00 - 23:59

Investering

‚ā¨ 525,00

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Inschrijven mogelijk tot 10 augustus 2021

De persoonlijke kwaliteiten van jouw verkoopteam worden steeds belangrijker. Consumenten worden kritischer en kunnen uit meerdere aanbieders kiezen die hetzelfde product aanbieden. NIMA B Sales Verkoopleider is een waardevol diploma waarmee je laat zien dat je je in de verkoopdiscipline vanuit verschillende invalshoeken hebt verdiept. Met dit diploma op zak ben je in staat op een hoger strategisch en tactisch niveau binnen de verkoopdiscipline van een organisatie actief te zijn.

NIMA B Sales bestaat uit een online (NIMA B1 Sales) en een mondeling (NIMA B2 Sales) examen.

Over het examen

NIMA B2 Sales Verkoopleider is een mondeling examen en examineert jouw praktische vaardigheden. Dit gebeurt aan de hand van twee onderdelen:

  • Onderdeel 1: Je schrijft een verkoopplan dat je presenteert en verdedigt tijdens een¬†mondelinge examen.
  • Onderdeel 2: Je voert een (intern) gesprek met een teamlid (verkoper).

Het verkoopplan voldoet aan de volgende randvoorwaarden:

  • Minimaal 10 pagina‚Äôs A4
  • Maximaal 25 pagina‚Äôs A4, exclusief voorblad, inhoudsopgave en bijlagen
  • Maximaal 5 pagina‚Äôs A4 bijlagen

Uiterlijk 10 augustus 2021 stuur je je plan in PDF-bestand op naar de examens@nima.nl.

Het is aan te raden eerst het online examen af te leggen alvorens het mondeling examen te doen. Je kiest echter de volgorde die voor je het prettigst is.

Meer weten?

Wil je weten hoe je optimaal voorbereid aan het examen kunt deelnemen? Alle leerstof lees je terug in de NIMA Exameneisen.

Praktische informatie

Ongeveer 2 weken voorafgaand aan het examen ontvang je per e-mail een examenoproep. Let op: mondelinge examens worden altijd aangegeven met een vanaf-datum. Dit betekent dat er meerdere dagen in die week NIMA Examens worden afgenomen. Heb je een voorkeur voor een examendag in de betreffende week? Stuur een email naar examens@nima.nl met jouw voorkeursdag, wij doen ons uiterste best om aan je verzoek te voldoen. Echter kunnen hier geen garanties op afgegeven worden.

Diploma behaald?

Kom dan naar de NIMA Diploma-uitreiking.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X