Nima C in One day! Ontdek de NIMA C Opleiding

mei, 2020

22mei09:3016:30NIMA C in One Day (vol)Wegens succes herhaald: een kijkje in de keuken van NIMA CSchrijf je snel in! Investering: Gratis Online seminar

Tijd

(Vrijdag) 09:30 - 16:30

Investering

Gratis

Online seminar

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Overweeg jij om jezelf in 2020 verder te professionaliseren met een NIMA C Opleiding? De training NIMA C in One Day is de ideale manier om je in korte tijd te verdiepen in een aantal belangrijke themaā€™s binnen NIMA C. Na afloop van dit compacte programma weet je wat de voornaamste nieuwe ontwikkelingen in het werkveld zijn. En bovenal: hoe je jouw kennis hierover kunt inzetten om de concurrentiepositie te versterken van de organisatie waar je werkzaam bent.

In de korte en intensieve training NIMA C in One Day onderzoeken we de impact van de snelle technologische ontwikkelingen op het marketingdenken en handelen. Op NIMA C-niveau draait het daarbij om de langere termijn, ofwel op strategisch niveau.

Vragen die centraal staan:

 • Is het traditionele marketingplanningsproces in dit online tijdperk nog waardevol?
 • Moeten we de theorie van good old Porter en good (very) old Kotler bij het oud vuil zetten?
 • Mogen we de bekende leerboeken over strategische marketingplanning van Alsem of Frambach & Nijssen in de oud-papierbak gooien?
 • Welke relevante nieuwe theorie is in de afgelopen jaren ontwikkeld? Hoe kunnen we die nieuwe theorie toepassen in onze beroepspraktijk?

Direct rendement

 • Je krijgt een handig overzicht van relevante nieuwe marketingtheorieĆ«n en ā€“modellen.
 • Je krijgt een kijkje in de keuken van NIMA C.
 • Je maakt een eerste vertaalslag van de theorie naar jouw organisatie of merk.
 • Je legt de basis voor verdere professionalisering als marketingspecialist op senior-niveau.

Kortom: een waardevolle toevoeging voor je dagelijkse werkzaamheden.
Wel is een kleine waarschuwing op zijn plaats: NIMA C in One Day roept zeker ook nieuwe vragen bij je op. Deze dag is daarom ook een prima voorbereiding op de volledige NIMA C Opleiding, waarin we je helpen om jouw uitdagingen op commercieel gebied om te zetten in slim strategisch marketingbeleid.

De trainer
NIMA C in One Day wordt verzorgd door William van Vessem, onze zeer ervaren NIMA C-kerndocent. Deze docent weet wat er tijdens de NIMA C Opleiding van je wordt verwacht en kan goed beoordelen of je op basis van je opleiding en ervaring een goede kans maakt het NIMA C Diploma te behalen.

Het programma
De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Hoe verklaren we het ongelofelijke succes van Nederlandse platforms als Catawiki, Adyen en Booking.com, en van Uber en AirBnB, de roemruchte voorbeelden uit Silicon Valley?
 • Waarom doen zij het zoveel beter dan traditionele pipeline bedrijven als Unilever, Heineken of Philips?
 • Is het Business Model Canvas een hype? Modieus geklets, of een waardevolle nieuwe manier van denken bij het ontwikkelen van een nieuwe marketingstrategie?
 • 10 jaar na uitgave van het bekende boek Blue Ocean Strategy verscheen vorig jaar van dezelfde auteurs ā€˜Red Ocean Tapsā€™. Wat kunnen we hiermee?

Schrijf je snel in!
NIMA C in One Day vindt online plaats op vrijdag 22 mei 2020 van 9.30 tot 16.30 uur en wordt gehost vanuit NIMA in Amsterdam.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • William van Vessem

  William van Vessem

  NIMA B/C kerndocent

  William van Vessem is Directeur/eigenaar Wave Marketing Consultancy. Al bijna 30 jaar actief in het marketingvak als marketingstrateeg met als doel samen met klanten te komen tot een duurzaam concurrentievoordeel.

  NIMA B/C kerndocent

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X