NIEUW: Nima C in One day! Ontdek de NIMA C opleiding

november, 2019

21nov09:3016:30Nieuw: NIMA C in One DayEen kijkje in de keuken van NIMA CSchrijf je snel in!

Tijd

(Donderdag) 09:30 - 16:30

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Overweeg jij om jezelf in 2019 verder te professionaliseren met een NIMA C Opleiding? De training NIMA C in One Day is de ideale manier om je in korte tijd te verdiepen in een aantal belangrijke themaā€™s binnen NIMA C. Na afloop van dit compacte programma weet je wat de voornaamste nieuwe ontwikkelingen in het werkveld zijn. En bovenal: hoe je jouw kennis hierover kunt inzetten om de concurrentiepositie te versterken van de organisatie waar je werkzaam bent.

In de korte en intensieve training NIMA C in One Day onderzoeken we de impact van de snelle technologische ontwikkelingen op het marketing denken en handelen. Op NIMA C-niveau draait het daarbij om de langere termijn, ofwel op strategisch niveau.

 • Is het traditionele marketingplanningsproces in dit online tijdperk nog waardevol?
 • Moeten we de theorie van good old Porter en good (very) old Kotler bij het oud vuil zetten?
 • Mogen we de bekende leerboeken over strategische marketingplanning van Alsem of Frambach & Nijssen in de oud-papierbak gooien?
 • Welke relevante nieuwe theorie is in de afgelopen jaren ontwikkeld? Hoe kunnen we die nieuwe theorie toepassen in onze beroepspraktijk?

Direct rendement

 • Je krijgt een handig overzicht van relevante nieuwe marketingtheorieĆ«n en ā€“modellen.
 • Je krijgt een kijkje in de keuken van NIMA C.
 • Je maakt een eerste vertaalslag van de theorie naar jouw organisatie of merk.
 • Je legt de basis voor verdere professionalisering als marketingspecialist op senior niveau.

Kortom: een waardevolle toevoeging voor je dagelijkse werkzaamheden.
Wel is een kleine waarschuwing op zijn plaats: NIMA C in One Day roept zeker ook nieuwe vragen bij je op. Deze dag is daarom ook een prima voorbereiding op de volledige NIMA C Opleiding, waarin we je helpen om jouw uitdagingen op commercieel gebied om te zetten in slim strategisch marketingbeleid.

De trainer
NIMA C in One Day wordt verzorgd door William van Vessem, onze zeer ervaren NIMA C-kerndocent. Deze docent weet wat er tijdens de NIMA C Opleiding van je wordt verwacht en kan goed beoordelen of je op basis van je opleiding en ervaring een goede kans maakt het NIMA C Diploma te behalen.

Het programma
De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Hoe verklaren we het ongelofelijke succes van Nederlandse platforms als Catawiki, Adyen en Booking.com, en van Uber en AirBnB, de roemruchte voorbeelden uit Silicon Valley?
 • Waarom doen zij het zoveel beter dan traditionele pipeline bedrijven als Unilever, Heineken of Philips?
 • Is het Business Model Canvas een hype? Modieus geklets, of een waardevolle nieuwe manier van denken bij het ontwikkelen van een nieuwe marketingstrategie?
 • Tien jaar na uitgave van het bekende boek Blue Ocean Strategy verscheen vorig jaar van dezelfde auteurs ā€˜Red Ocean Tapsā€™. Wat kunnen we hiermee?

Schrijf je snel in, want VOL = VOL!
NIMA C in One Day vindt plaats op donderdag 21 november 2019 van 9.30 tot 16.30 uur bij NIMA in Amsterdam. De lunch is inbegrepen. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in en maak gebruik van dit unieke aanbod.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • William van Vessem

  William van Vessem

  NIMA B/C kerndocent

  William van Vessem is Directeur/eigenaar Wave Marketing Consultancy. Al bijna 30 jaar actief in het marketingvak als marketingstrateeg met als doel samen met klanten te komen tot een duurzaam concurrentievoordeel.

  NIMA B/C kerndocent

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X