NIMA C1 Examen - inschrijven het hele jaar mogelijk - NIMA Amsterdam

januari, 2020

NIMA C1 | Analyse plan 2020Marketingexamen ter voorbereiding op de functie van strategisch marketeerSchrijf je snel in! Investering: Tarief € 329,00

Tijd

Het hele jaar (2020)

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

Tarief € 329,00

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Inschrijven is het hele jaar mogelijk.

NIMA C1 Examen | Analyse plan

Heb jij de ambitie om Strategisch Marketeer op master niveau te worden? Met een NIMA C Diploma kan dat! Het NIMA C Diploma bestaat uit 2 modules: C1 en C2. Het NIMA C1 Examen bestaat uit een analyse en beoordeling van jouw strategisch marketingplan. In de beoordeling worden de aspecten probleemformulering, analyses, modelmatigheid en theorie, consistentie en ordening en de kwaliteit van de strategische opties beoordeeld. Het NIMA C2 Examen is het vervolg op de NIMA C1 module. Er kan enkel deelgenomen worden aan dit examen wanneer het NIMA C1 Examen met een voldoende is beoordeeld.

NIMA niveau

Het NIMA C Diploma staat gelijk aan WO/Master niveau met werkervaring en EQF level 7. Het NIMA C Diploma vormt  de basis voor een functie als strategisch marketeer.

Kenmerken van een NIMA C Gediplomeerde zijn:

  • Strategische kennis en vaardigheden;
  • Commercieel  kennis en vaardigheden;
  • Digitale (online) marketing kennis en vaardigheden.

Examen

Wie het NIMA C Examen wil doen heeft bij voorkeur vier jaar relevante werkervaring, waarvan twee jaar in een marketingfunctie op strategisch management of beleidsmatig niveau.

Toelatingstoets

Voordat je aan het NIMA C Examen kunt deelnemen, dien je eerst jouw kennis op NIMA C niveau te hebben getoetst bij een erkende opleider of aan de hand van een erkende toetsing via een NIMA C Opleiding. Je toetst hiermee of je de kennis van hedendaagse commercieel strategische theorieën
en technieken en de vaardigheid waarmee je de kennis kan toepassen bij het herkennen,
beschrijven, analyseren en oplossen van commercieel strategische vraagstukken, voldoende
beheerst.

NIMA C1

De NIMA C1 module is een planbeoordeling aan de hand van het zelfgeschreven strategisch plan
nieuwe stijl. Dit plan bestaat uit een analyse en wordt tot en met de strategische opties
uitgewerkt. Dit plan is gericht op het oplossen van een commercieel strategisch vraagstuk.

Samen met het plan dien je de ‘Verklaring eigen werk’ ingevuld en ondertekend in te leveren.

Het behoort tot de mogelijkheden het plan en/of het examen in het Engels te doen. Wanneer je hiervan gebruik wilt maken dien je dit aan te geven per email bij inschrijving voor het examen. Het NIMA C2 mondelinge examen wordt wel in de Nederlandse taal afgenomen.

Meer weten?

Wil je weten hoe je optimaal voorbereid aan het examen kunt deelnemen? Alle leerstof lees je terug in de NIMA exameneisen.

Praktische informatie

Je kunt iedere dag jouw NIMA C plan indienen via examens@nima.nl. Let op: bij bestanden groter dan 10 MB, verzenden via WeTransfer. Zodra wij jouw plan in goede orde hebben ontvangen, sturen wij je per e-mail een bevestiging en nemen jouw NIMA C plan in behandeling. Heb je binnen 3 werkdagen nog geen bevestiging dat jouw plan in behandeling is genomen, neem dan contact met ons op.

Diploma behaald?

Kom dan naar de NIMA diploma-uitreiking.

 

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X