NIMA C2 Examen - vanaf 2 juni 2021 in Amsterdam

juni, 2021

02jun00:0023:59NIMA C2 | mondeling examen 2 juni 2021Marketingexamen ter voorbereiding op de functie van strategisch marketeerSchrijf je snel in! Investering: Tarief ‚ā¨ 599,00

Tijd

(Woensdag) 00:00 - 23:59

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

Tarief ‚ā¨ 599,00

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Inschrijven mogelijk tot 5 mei 2021

NIMA C2 Examen | mondelinge presentatie en verdediging

Heb jij de ambitie om Strategisch Marketeer op master niveau te worden? Met een NIMA C Diploma kan dat! Het NIMA C Diploma bestaat uit 2 modules: C1 en C2. Het NIMA C1 Examen bestaat uit een analyse en beoordeling van jouw strategisch marketingplan. In de beoordeling worden de aspecten probleemformulering, analyses, modelmatigheid en theorie, consistentie en ordening en de kwaliteit van de strategische opties beoordeeld. Het NIMA C2 Examen is het vervolg op de NIMA C1 module. Er kan enkel deelgenomen worden aan dit examen wanneer het NIMA C1 Examen met een voldoende is beoordeeld.

NIMA niveau

Het NIMA C diploma staat gelijk aan WO/Master niveau met werkervaring en EQF level 7. Het NIMA C Diploma vormt  de basis voor een functie als strategisch marketeer. Meer informatie over het niveau vind je hier.

Kenmerken van een NIMA C Gediplomeerde zijn:

  • Strategische kennis en vaardigheden;
  • Commercieel¬† kennis en vaardigheden;
  • Digitale (online) marketing kennis en vaardigheden.

Examen

Wie het NIMA C Examen wil doen heeft bij voorkeur vier jaar relevante werkervaring, waarvan twee jaar in een marketingfunctie op strategisch management of beleidsmatig niveau.

Toelatingstoets

Voordat je aan het NIMA C Examen kunt deelnemen, dien je eerst jouw kennis op NIMA C niveau te¬†hebben getoetst bij een erkende opleider of aan de hand van een erkende toetsing via een NIMA C¬†Opleiding. Je toetst hiermee of je de kennis van hedendaagse commercieel strategische theorie√ęn
en technieken en de vaardigheid waarmee je de kennis kan toepassen bij het herkennen,
beschrijven, analyseren en oplossen van commercieel strategische vraagstukken, voldoende
beheerst.

NIMA C1 Examen

De NIMA C1 module is een analyse en beoordeling aan de hand van het zelfgeschreven strategisch plan.¬†Samen met het plan dien je de¬†‚ÄėVerklaring eigen werk‚Äô¬†ingevuld en ondertekend in te leveren.

NIMA C2 Examen

Nadat je een voldoende op de toelatingstoets én de NIMA C1 (plan) examenmodule hebt behaald, kun je je aanmelden voor de examenmodule NIMA C2 (mondelinge). De NIMA C2 module is een mondeling examen waarbij je het strategisch plan én de uitwerking hiervan verdedigt. Je richt je tijdens deze presentatie op de strategische keuze en de operationele uitwerking hiervan: welke strategische optie heb je gekozen, waarom, hoe implementeer je dit en wat is de fall-back optie?

Praktische informatie

Exameninhoud

In de exameneisen en literatuurlijst staan de leerdoelen omschreven die je moet beheersen en waarop je getoetst wordt.

Het behoort tot de mogelijkheden het plan en/of het examen in het Engels te doen. Wanneer je hiervan gebruik wilt maken, stuur ons een email bij inschrijving voor het examen. Het mondelinge examen, module C2, zal echter wel in de Nederlandse taal worden afgenomen.

Examendatum

Mondelinge NIMA Examens worden gehouden vanaf de genoemde examendatum. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de mondelinge examens over meerdere dagen in de betreffende week afgenomen.

Locatie

Circa twee weken voor het examen wordt de definitieve locatie bekend gemaakt in de examenoproep die per email wordt verzonden. Mondelinge examens worden over het algemeen gehouden in de omgeving van Amsterdam Zuidoost.

Het behoort tot de mogelijkheden het plan en/of het examen in het Engels te doen. Wanneer je hiervan gebruik wilt maken dien je dit aan te geven per email bij inschrijving voor het examen. Het NIMA C2 mondelinge examen wordt wel in de Nederlandse taal afgenomen.

Meer weten?

Wil je weten hoe je optimaal voorbereid aan het examen kunt deelnemen? Alle leerstof lees je terug in de NIMA exameneisen.

Diploma behaald?

Kom dan naar de NIMA Diploma-uitreiking.

 

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X