november, 2018

22novallday25alldayNIMA Experience: Studietrip naar Porto!No time to waste!Schrijf je snel in! Investering: NIMA member € 1.760,- (excl. BTW)

Tijd

november 22 (Donderdag) - 25 (Zondag)

Locatie

Porto, Portugal

Porto, Portugal

Investering

NIMA member € 1.760,- (excl. BTW)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en ga mee op deze trip!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt NIET in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Maak het mee van 22 t/m 25 november 2018!

De NIMA Experience groepering gaat op pad in Porto. We gaan ervaren wat die unieke stad ons als Experience Marketeers kan bieden. Zo gaan we meemaken wat het is om fotograaf te zijn. Wat je allemaal moet doen als schoenenfabrikant, sterker nog: we gaan zélf schoenen ontwerpen en wie weet gaan we ze nog aan de man brengen ook. Jouw keus!

Natuurlijk gaan we port proeven en eten in vooral onverwachte restaurantjes.

Maar in deze studietrip gaan we ook leren en studeren. Elke dag een lesje theorie en dan meteen de praktijk weer in. In de voetsporen van Joe Pine. Ruim van tevoren gaan we al beginnen. Met een aftraples zo’n twee weken voor vertrek. En in het vliegtuig natuurlijk. Worden we meteen lid van de ‘Mile High Class’.

We gaan zelfs een stukje fietsen. In Porto? Ja, zelfs in Porto. We organiseren een expositie en staan de pers te woord. Kortom, slapen doe je thuis. No time to waste!

 

Op 22, 23, 24 en 25 november 2018 gaat het gebeuren. Weet je nu al zeker dat je meegaat, meld je dan aan. Dan ben je verzekerd van jouw experience.

 

Kerninformatie:

Data: 22, 23, 24 en 25 november 2018; we vertrekken op donderdagochtend en zijn zondag met de eerste vlucht uit Porto weer op Schiphol. Zo benutten we de tijd optimaal.

Locatie: Porto, Portugal

Organisator: NIMA Experience groepering

Uitvoering: Studium Travel

Kosten: € 1.760,- p.p. excl. btw op basis van all-in (vlucht, uitstekend 3-4****hotel, vervoer, gezamenlijke lunches en diners, bijzondere ervaringen, organisatie en lesmateriaal)

Organisator

NIMA

WordPress Themes
X
X
X