maart, 2019

14mrtallday17alldayNIMA Experience: trip naar het Silicon Valley van EuropaNo time to waste!Schrijf je snel in! Investering: € 1.799 (excl BTW) voor NIMA-leden € 1.999 (excl BTW) voor niet leden.

Tijd

maart 14 (Donderdag) - 17 (Zondag)

Locatie

Estland

Estland

Investering

€ 1.799 (excl BTW) voor NIMA-leden
€ 1.999 (excl BTW) voor niet leden.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en ga mee op deze trip!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt NIET in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Bij verkiezingen geen rode potloodjes, maar stemmen vanachter je computer. Geen papieren rompslomp bij organisaties, maar documenten, inclusief wetten, die digitaal worden ondertekend. Al je persoonsgegevens met één touch op je scherm, ook je medische gegevens of die over je huisdieren. En internet als grondrecht met overal wifi.

Silicon Valley van Europa
Het is al realiteit in het Silicon Valley van Europa: Estland. Een land van 1,3 miljoen fysieke inwoners met de ambitie om in 2025 ook nog eens 10 miljoen virtuele burgers te hebben. Die zijn dan e-resident en kunnen bedrijven opzetten, hun bankzaken regelen en belasting betalen. Alles digitaal uiteraard met een of enkele drukken op de knop. Aan bedrijvigheid geen gebrek, want Estland behoort tot de top 3 als het gaat om het aantal startups per capita. Meer dan genoeg redenen om een bezoek te brengen aan deze koploper in de digitale revolutie en zelf te ervaren hoe ook onze toekomst vorm kan krijgen.

Experience programma
We zijn volop bezig met het experience programma en we weten dat we sowieso in gesprek gaan met de bedenkers van het e-burgerschap en alle ins en outs te horen krijgen. En er staat nog veel meer op het programma. Zo brengen we een bezoek aan een van de creatieve broedplaatsen van het land (een creative lab) en organiseren we een interactief ondernemerspanel met als thema ‘Estand, het Silicon Valley van Europa’. Daarbij maken we ook de vertaling naar Nederland en onze eigen organisaties. We ondernemen een uitgebreide retail experience tour, want eveneens op dat gebied biedt de hoofdstad Tallinn volop vernieuwing. Ook de innovatie in eten en drinken gaan we in deze stad volop beleven. Wist je dat Estland op experimenteel culinair gebied tot de toplanden van Europa behoort?

Heen en weer
Op donderdag 14 maart om 10.20 uur vliegen we heen (aankomst om 13.45 uur) en op zondag 17 maart om 07.20 uur gaan we weer huiswaarts (aankomst om 9.00 uur). Ben je deze experience dagen van de partij? Klik dan hier om je in te schrijven en maak deze onvergetelijke ervaring met ons mee!

Kosten: € 1.799 voor NIMA-leden, € 1.999 voor niet leden.

Datum: 14 t/m 17 maart 2019

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X