september, 2019

25sep15:0020:30Food- en Agrimarketing: Sierteelt Marketing Event 3.0Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 29,– (excl. BTW) Normaal tarief € 49,– (excl. BTW) Inclusief een dinerbuffet en borrel.

Tijd

(Woensdag) 15:00 - 20:30

Locatie

Boerderij Het Lansingerland

Hoeksekade 146A 2661 JL Bergschenhoek

Investering

NIMA Member € 29,– (excl. BTW)
Normaal tarief € 49,– (excl. BTW)
Inclusief een dinerbuffet en borrel.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.

Dit event valt buiten  het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

De organisatie behoud zich het recht voor het aantal deelnemers per bedrijf te kunnen limiteren ten gunste van de diversiteit onder de deelnemende bedrijven.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Op 25 september a.s. organiseren we, vanuit het NIMA community Foodchain & AgriMarketing, het derde Sierteelt Marketing Event. Speciale aandacht gaat deze editie naar de jongste generaties: de ‘Millenials’ en ‘Generatie Z’. Wat kenmerkt deze generaties en welke kansen biedt dit voor ons als marketeers? Schrijf je snel in en informeer ook je collega sierteelt marketeers, want samen zorgen we voor de groei en bloei van onze fantastische sector. Tot 25 september!

Bloemen en planten belangrijkere rol bij millennials

Jongeren kopen ook veel planten: het consumententracker-onderzoek van Royal FloraHolland laat zien dat jongeren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland de afgelopen jaren een groter aandeel van de bloemen- en plantenaankopen zijn gaan opeisen. Ook de Rabobank vertelde ons tijdens de eerste editie in oktober al over de kansen van de millennials en dit is de reden om samen te ontdekken wat deze jonge generaties beweegt! De aankomende editie gaan we je hier uitgebreid over informeren en inspireren. Momenteel zijn we volop bezig met de invulling van het programma: meer informatie over deze editie volgt snel!

Bloemenbureau Holland weer exclusief sponsor!

Door het gezamenlijke doel om de marketing binnen de sierteeltsector naar een hoger niveau te brengen en het succes van de voorgaande edities, mogen we wederom voor het Sierteelt Marketing Event op 25 september a.s. rekenen op een sponsorbijdrage vanuit Bloemenbureau Holland. Hier zijn wij heel blij mee en zo blijft je deelname als sierteeltmarketeer nu weer aantrekkelijk!

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X