mei, 2019

06mei14:0018:00NIMA Midden: NBC - de kracht van content- en videomarketingEen kijkje achter de schermen bij het NBC CongrescentrumSchrijf je snel in voor dit event! Investering: Gratis voor NIMA Members. Als niet-member kan je éénmalig gratis kennismaken.

Tijd

(Maandag) 14:00 - 18:00

Locatie

NBC congrescentrum

Blokhoeve 1, 3438 LC, Nieuwegein

Investering

Gratis voor NIMA Members. Als niet-member kan je éénmalig gratis kennismaken.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word lid en wees welkom op al onze community events! Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.

Dit event valt buiten  het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in voor dit event!

Event beschrijving

Contentmarketing

Content is king, maar hoe zorg je er nou als marketeer voor dat jouw content onderscheidend is? En belangrijker nog: hoe zorg je ervoor dat de content die je online plaatst bijdraagt aan de omzet? Een goed doordachte contentstrategie komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen en vergt ook veel onderzoek. Wat wil de (potentiele) klant lezen of zien, waar zit deze klant nou precies op te wachten en hoe zorg je ervoor dat je met jouw boodschap top-of-mind blijft? Al dit soort vragen stelt het marketing team van het NBC Congrescentrum zich steeds.

Het NBC Congrescentrum is een grote vergader- en evenementenlocatie in Nieuwegein, opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk. Met 2 evenementenhallen, 33 zalen en een enorme dosis gastvrijheid en betrokkenheid, faciliteert het NBC Congrescentrum zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, beurzen, vergaderingen, trainingen en corporate events.

Marketing manager Marijke Knol geeft samen met collega Devi Schmidt een kijkje in de marketing keuken. Zij gaan dieper in op de successen en learnings van hun contentmarketing strategie waarmee zij steeds top of mind willen blijven bij de (potentiele) opdrachtgever.

Videomarketing

Omdat video een groot onderdeel uitmaakt van de contentstrategie van het NBC Congrescentrum, zal er in het tweede gedeelte van de middag dieper in gegaan worden op videomarketing. Alle video’s die het NBC inzet, worden gemaakt door mediabedrijf KLCK., een video en digital agency. Eigenaren Kevin van Rijn en Onur Üçüncü zullen meer vertellen over de kracht van video en videomarketing. Ook blikken zij vooruit op de toekomst. Hoe ziet videomarketing er in de toekomst uit en hoe kun je hierop inspelen.

Programma

14:00 – Ontvangst met lekkernijen

14:30 – Maak kennis met het NBC

15:15 – Marketing bij het NBC

16:00 – Pauze

16:15 – Videomarketing bij het NBC in samenwerking met KLCK.

17:00 – Netwerkborrel

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Devi Schmidt

  Devi Schmidt

  Digital Marketeer - NBC Congrescentrum

  Digital Marketeer - NBC Congrescentrum

 • Kevin van Rijn

  Kevin van Rijn

  Creative Director & Owner - KLCK.

  Creative Director & Owner - KLCK.

 • Marijke Knol

  Marijke Knol

  Marketing Manager - NBC Congrescentrum

  Marketing Manager - NBC Congrescentrum

 • Onur Üçüncü

  Onur Üçüncü

  Managing Director & Owner KLCK.

  Managing Director & Owner KLCK.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X