NIMA Education Day

mei, 2020

19mei15:0016:00NIMA/MOA Online Education Sessie - Human Data, veel meer dan marktonderzoek (aanmelding gesloten)Exclusief voor NIMA Qualified Lecturers en NIMA Personal Education MembersSchrijf je snel in! Investering: Toegang is gratis voor NIMA docentleden. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Tijd

(Dinsdag) 15:00 - 16:00

Investering

Toegang is gratis voor NIMA docentleden. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

WORD MEMBER EN BESPAAR

NIMA organiseert de Education Days speciaal voor zijn docentleden en NQL’ers kosteloos. Ben je (nog) geen lid? NIMA docentlid worden kan snel en simpel en je bespaart ook nog eens ruim € 375 per jaar. Bovendien maak je direct gebruik van alle voordelen en heb je toegang tot ons netwerk.

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Programma – Human Data, veel meer dan marktonderzoek
Tijdens het programma dat begint om 15.00 uur komen de volgende lezingen voorbij:

• De onvermijdelijke impact van kunstmatige intelligentie
Door Dr. Willem Peter de Ridder (Futures Studies)

Nooit eerder hadden we zoveel data Ă©n rekenkracht tot onze beschikking als nu. Dit maakt veel nieuwe toepassingen mogelijk, bijvoorbeeld om klanten persoonlijk en proactief te adviseren, steeds kleinere segmenten te identificeren en de winst per klant te maximaliseren. Ontdek wat kunstmatige intelligentie kan betekenen voor verkoop, marketing en marktonderzoek!

• Het belang van data; voorbeelden vanuit de bankenwereld
Door Bart Zoet (Business Intelligence Consultant FMO – Dutch entrepreneurial development bank)

Ontdek meer over het businessperspectief van algemene datavaardigheden, de rol en relevantie van belangrijke competenties en de voordelen die het gebruik van de juiste tools en applicaties je kunnen bieden.

moa, onderzoek, marketing

Over de sprekers
Dr. Willem Peter de Ridder is spreker, postacademisch docent en strategieconsultant. Als directeur van Futures Studies (www.futuresstudies.nl). Willem ondersteunt organisaties bij het verkennen van de toekomst en het formuleren van een toekomstbestendige strategie. Hij verzorgt keynotes op congressen en medewerkersbijeenkomsten, geeft strategieworkshops voor managementteams en doceert in executive programma’s van onder andere de Erasmus Universiteit Rotterdam en TIAS. Daarnaast is hij commissaris/toezichthouder met een strategisch, financieel-economisch en digitaal profiel. In 2016 is zijn boek “Digital by Default” over strategisch management in de digitale transformatie gepubliceerd. Sinds begin dit jaar is zijn nieuwe boek “Winnen met kunstmatige intelligentie” verkrijgbaar via managementboek.

Als Business Intelligence Consultant houdt Bart Zoet zich bezig met het ontsluiten van databronnen en structureren en modelleren zodat dit informatieproducten oplevert voor eindgebruikers. Hierbij worden sterke business-componenten voor het achterhalen van klantbehoeftes enerzijds gecombineerd met IT-componenten voor het daadwerkelijk ontwikkelen en modelleren van databronnen anderzijds.

NIMA Gold Education Members en Qualified Lecturers 
NIMA organiseert de Education Days speciaal voor zijn docentleden en NQL’ers kosteloos. Ben je (nog) geen lid? NIMA docent lid worden kan snel en simpel en je bespaart ook nog eens ruim € 375 per jaar. Bovendien maak je direct gebruik van alle voordelen en heb je toegang tot ons netwerk.

PE punten voor NIMA Qualified Lecturers
Deelname aan deze online Education Day levert NIMA Qualified Lecturers 1 PE punt op.

Heel graag tot 19 mei!
Baukje Hilarides | Team NIMA

AANTAL PE PUNTEN

Je ontvangt 1 PE-punt voor deelname aan deze online sessie.

 

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X