april, 2019

02apr18:3022:00NIMA Noord: Kennisdiner over energietransitieMoet je als overheid MarCom inzetten op dergelijke politieke vraagstukken?Schrijf je hier in! Investering: NIMA Member € 80,– (excl. BTW) Normaal tarief € 100,– (excl. BTW)

Tijd

(Dinsdag) 18:30 - 22:00

Locatie

Café de Sleutel

Noorderhaven 72 9712 VM Groningen

Investering

NIMA Member € 80,– (excl. BTW)
Normaal tarief € 100,– (excl. BTW)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt buiten het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Access Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je hier in!

Event beschrijving

Kennisdiner: De energietransitie is noodzakelijk… maar een windmolen in mijn achtertuin? No Way!

Moet je als overheid MarCom inzetten op dergelijke politieke vraagstukken?

Schrijf je snel in voor dit kennisdiner op dinsdag 2 april as. Iedereen weet dat we wereldwijd niet ontkomen aan een grote energietransitie. Ook de regionale en lokale overheden zijn hier mee bezig. Er moeten er keuzes worden gemaakt. Waar plaatsen we de windmolens? Waar zetten we een zonnepark ter grootte van 60 voetbalvelden neer? Hoe verhouden de maatregelen zich ten opzichte van de werkgelegenheid? Zomaar een aantal politieke vraagstukken met grote impact in de regio. Hoe maakt de overheid in deze situaties gebruik van Marketing en Communicatie en welke rol speelt dit in het polderen?

Niemand minder dan Gedeputeerde van de Provincie Groningen Nienke Homan neemt je hierin mee tijdens een interactief kennisdiner. Tijdens een heerlijk driegangen diner vertelt Nienke eerst wat de visie en beleid van de provincie Groningen op het thema energie transitie en duurzaamheid is. Wat is de Noordelijke inbreng op het klimaatakkoord? Hoe kan Noord Nederland zich positioneren als koploper in de energie transitie. Hoe krijgen we bedrijven, onderwijs en de maatschappij (doelgroepen) mee in de bewustwording en activatie? Welke mooie onverwachte showcases heeft het Noorden te bieden (bewijslast)?

Ten slotte gaan we in op de vraag hoe we gezamenlijk een Noordelijke voortrekkers rol kunnen uitdragen(communicatie/sales) en het Noorden een voorbeeld laten zijn voor de rest van Nederland en zelfs daarbuiten? Je bent van harte welkom om mee te praten en mee te denken.

Programma

18:30 inloop
19:00 start kennisdiner
22:00 einde kennisdiner

Locatie en parkeren
Café De Sleutel (zaal De Grote sleutel op de 1e verdieping))
Noorderhaven 72
9712 VM Groningen

De dichtstbijzijnde parkeergarage is Qpark Ossenmarkt, Spilsluizen 25, 9712 NR Groningen

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Nienke Homan

    Nienke Homan

    Gedeputeerde provincie Groningen

    Gedeputeerde provincie Groningen

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X