juni, 2018

05jun15:3017:15NIMA Noord & MKB Noord: Facebook en digitale marketing voor ondernemers in het MKBGratis sessie! Schrijf je snel in! Investering: Deelname is gratis voor NIMA leden. Als niet lid kun je éénmalig kosteloos kennismaken met NIMA Noord. Mail hiervoor naar events@nima.nl.

Tijd

(Dinsdag) 15:30 - 17:15

Locatie

De Melkfabriek

Peizerweg 2, 9496 PC Bunne

Investering

Deelname is gratis voor NIMA leden. Als niet lid kun je éénmalig kosteloos kennismaken met NIMA Noord. Mail hiervoor naar events@nima.nl.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

In Nederland maken meer dan 8 miljoen mensen dagelijks gebruik van Facebook en miljoenen van Instagram. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf opvalt en hoe bereik je de mensen die in jouw product of bedrijf geïnteresseerd kunnen zijn? MKB Noord organiseert samen met Facebook een bijeenkomst met praktische tips en tricks.

Inhoud sessie

Een Facebook trainer geeft in iets meer dan een uur antwoord op vragen als:
Hoe kun je je bedrijf het beste online presenteren? Hoe vertel je jouw unieke ondernemersverhaal op een aansprekende manier? En hoe kun je Facebook adverteren efficiënt inzetten? Ook de inzet van Instagram komt in deze sessie aan bod. We krijgen een inkijkje in de techniek om het zelf te kunnen doen.

Ondernemersverhaal

Na de inleiding van Facebook neemt Willem Overbosch de zaal mee in zijn visie op digitale marketing. Willem Overbosch is directeur van MKBServicedesk.nl en schrijver van het boek ‘TopTrends voor ondernemers’. Hij geeft je praktische tips en vertelt hoe je social media in deze tijd het best kunt inzetten. Een interessant ondernemersverhaal over het grootste Nederlandse ondernemersplatform.

Na afloop is er een borrel waar je met collega-ondernemers ervaringen kunt delen en ook de Facebook trainer aanwezig is voor de laatste vragen.

Programma

15.30 Ontvangst
15.45 Opening door MKB Noord
15.50 Korte inleiding door Willem Overbosch ‘Trends, Tips & Tricks’
16.00 Facebook en digitale marketing voor mkb ondernemers
17.00 Aflsuiting door Willem Overbosch ‘Trends, Tips & Tricks’
17.05 Mogelijkheid tot het stellen van vragen
17.15 Begin MKBorrel

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X