maart, 2018

27mrt17:0019:00NIMA Noord regioborrel: Sociaal ondernemen met Van HulleyNetwerkborrel waarbij het verhaal van Van Hulley over sociaal ondernemen centraal staat.Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 10,– Normaal tarief € 10,–  

Tijd

(Dinsdag) 17:00 - 19:00

Locatie

Het Heerenhuis

Spilsluizen 9, 9712 NR Groningen.

Investering

NIMA Member € 10,–

Normaal tarief € 10,–

 

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Op dinsdag 27 maart organiseert NIMA Noord weer een Regioborrel in het Heerenhuis in Groningen. Dit keer is Jolijn Creutzberg spreker. Zij heeft haar eigen Social Enterprise, Van Hulley. Een bedrijf dat van je eigen, bijzondere overhemd een boxershort maakt. De boxershorts worden gemaakt door vrouwen die graag willen werken, maar nog niet de benodigde papieren hebben voor hun ambitie op de arbeidsmarkt. Jolijn zal ons een kijkje in de keuken geven van wat er komt kijken bij sociaal ondernemen en zal laten zien welke ontwikkeling haar bedrijf doormaakt.

#shareyourshirt

Duik in je kledingkast en neem een overhemd of blouse mee dan ontvang je 10% NIMA-korting om (geheel vrijblijvend) een boxer te kunnen bestellen.

PROGRAMMA

17.00 uur ontvangst

17.30 uur sessie met Jolijn Creutzberg

18.15 uur borrel

19.00 uur einde

 

LOCATIE EN KOSTEN

De entree bedraagt € 10,- voor zowel leden als niet leden en de borrel vindt plaats in Het Heerenhuis, Spilsluizen 9, 9712 NR Groningen.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Jolijn Creutzberg

    Jolijn Creutzberg

    Initiatiefneemster Van Hulley

    In november 2012 startte Jolijn met Van Hulley. Van Hulley maakt van je favoriete-maar-versleten overhemd of miskoop-van-de-maand bloesje een prachtige handgemaakte boxershort. Voor mannen en voor vrouwen. De productie gebeurt (in Groningen) door -veelal buitenlandse- vrouwen die we een steuntje in de rug geven door ze werkervaring en scholing te bieden. Een echte social enterprise dus: sociaal, duurzaam en persoonlijk.

    Initiatiefneemster Van Hulley

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X