september, 2017

12sep16:3019:00NIMA Noord regioborrel: Virtual & Augmented RealityLeer de mogelijkheden van Virtual en Augmented reality kennenSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 10,– Normaal tarief € 10,–

virtual reality

Tijd

(Dinsdag) 16:30 - 19:00

Locatie

Het Heerenhuis

Spilsluizen 9, 9712 NR Groningen.

Investering

NIMA Member € 10,–

Normaal tarief € 10,–

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Virtual Reality en de kansen voor marketing

Virtual Reality is booming. Kenners zeggen dat dit net zo disruptief kan zijn als internet was in 1995. Het vervangt bestaande markten in de zorg, in de educatieve markt en trainingen/assessments. Door het simuleren van ware belevingen is het mogelijk mensen en personen een unieke ervaring te geven die past bij de nieuwe wereld.

Wat?

Op dinsdag 12 september zal Schelte Meinsma van VRROOM ons tijdens de NIMA Noord regioborrel meenemen door de wereld van Virtual en Augmented Reality. Hij zal laten zien welke toepassingen er mogelijk zijn voor het vakgebied marketing en hoe disruptief deze nieuwe technologische ontwikkeling kan zijn. Hij zal putten uit zijn ervaringen die hij heeft opgedaan bij bedrijven als Corendon, Shell, KLM, Philips, Brandfield, Striker, Noordhoff, FC Groningen, ABN AMRO, Rabobank en op evenementen als Oerol en Noorderzon.

Voor wie?

Voor iedereen die interesse heeft in Virtual en Augmented Reality

Sprekers voor dit event

  • Schelte Meinsma

    Schelte Meinsma

    CEO van DBK Masters in Online Business

    Schelte Meinsma is internetondernemer en oprichter van diverse bedrijven als DBK, Slimme Jongens en VRROOM.

    CEO van DBK Masters in Online Business

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X