NIMA Education Day

november, 2020

19nov13:3015:15NIMA/Noordhoff Education Day - Eventmarketing; De Wereld als bereik!Exclusief voor NIMA Qualified Lecturers en NIMA Personal Education MembersSchrijf je snel in! Investering: Toegang is gratis voor NIMA docentleden. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Tijd

(Donderdag) 13:30 - 15:15

Investering

Toegang is gratis voor NIMA docentleden. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

WORD MEMBER EN BESPAAR

NIMA organiseert de Education Days speciaal voor zijn docentleden en NQL’ers kosteloos. Ben je (nog) geen lid? NIMA docentlid worden kan snel en simpel en je bespaart ook nog eens ruim € 375 per jaar. Bovendien maak je direct gebruik van alle voordelen en heb je toegang tot ons netwerk.

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Programma

13.15 – 13.30 – Inloggen op het platform

13.30 – 13.40 – Introductie NIMA

13.40 – 14.00 – De negen ontwikkelingen binnen b2b events | Leon Kruitwagen en Dirk Prijs

14.00 – 14.10 – Q&A

14.10 – 14.30 – Case 60 jaar Randstad | Ans Lardinois

14.30 – 14.40 – Q&A met Ans Lardinois

14.40 – 14.45 – Introductie platform

14.45 – 15.15 – Online venue: netwerken op platform

Inhoud

Op donderdag 19 november aanstaande organiseren wij in samenwerking met Noordhoff een Education Day over een heel actueel thema. Het thema van deze editie is eventmarketing. Deze keer laten we je ‘live online’ voor de verandering de positieve gevolgen van Covid-19 voor de eventbranche zien.

De persoonlijke ontmoeting wordt collectief op alle niveaus in de samenleving gemist. We hebben de kracht ervaren van het event zonder publiek tijdens dodenherdenking op een indrukwekkend lege Dam.

De disruptieve gevolgen van het virus hebben de ontwikkeling van het event in razend tempo versneld. De campagnematige inzet van events vervult een spilfunctie om de strategische organisatiedoelstellingen te realiseren. Live events, versterkt door online, hebben nu de wereld als bereik!

Aan de hand van negen ontwikkelingen geven Leon Kruitwagen (Directeur Instituut voor Eventmarketing & Strategie) en Dirk Prijs (Directeur Genootschap voor Eventmanagers) een blik op de nabije event-toekomst:
•thuiswerken/binding/onboarding en inclusiviteit
•digitalisering/crossmedia strategie/generatie Y en Z
•content generator
•data driven eventmarketing
•meetbaar en bewezen effectiviteit
•strategisch ontmoeten en netwerken
•gedragswetenschap & neuromarketing
•duurzaam,circulair, kleinschalig
•de nieuwe CEO

Naast de laatste trends & ontwikkelingen behandelen we ook een actuele case uit het werkveld. Randstad bestaat 60 jaar. Een mijlpaal die over de gehele wereld gevierd zou worden dit jaar. Maar door de gevolgen van Covid-19 wordt dit jubileumevent wereldwijd online gevierd. Hoe, en tegen welke uitdagingen je aanloopt, dat vertelt Ans Lardinois, Communications, Events & Sponsoring Manager bij Randstad Holding.

Daarnaast kun je tijdens deze bijeenkomst zelf ervaren welke mogelijkheden er zijn op het gebied van online events. Dit doen we in onze ‘online venue’ waar de ontmoeting van jou als deelnemers van dit event centraal staat. Zo ga jij van passieve kijker, naar actieve deelnemer. Een mooie gelegenheid om te netwerken met elkaar!

Ofwel, hier wil je bij zijn!

Sprekers

Leon Kruitwagen, Directeur Instituut voor Eventmarketing & Strategie, en Dirk Prijs, Directeur Genootschap voor Eventmanagers, verzorgen samen het eerste gedeelte van deze sessie over eventmarketing.

Ans Lardinois, Communications, Events & Sponsoring Manager bij Randstad Holding, zal de praktijkcase presenteren.

NIMA Gold Education Members en Qualified Lecturers 
NIMA organiseert de Education Days speciaal voor zijn docentleden en NQL’ers kosteloos. Ben je (nog) geen lid? NIMA docent lid worden kan snel en simpel en je bespaart ook nog eens ruim € 375 per jaar. Bovendien maak je direct gebruik van alle voordelen en heb je toegang tot ons netwerk.

PE punten voor NIMA Qualified Lecturers
Deelname aan deze online Education Day levert NIMA Qualified Lecturers 1 PE punt op.

Heel graag tot 19 november!
Baukje Hilarides | Team NIMA

AANTAL PE PUNTEN

Je ontvangt 1 PE-punt voor deelname aan deze online sessie.

 

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X