mei, 2019

23mei19:0021:00Meet-up Bigshots: 7 tips voor effectieve videoExclusief NIMA Young Professionals event! Schrijf je snel in! Investering: Young Professional Member € 0 Normaal tarief € 50 (excl. BTW)

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 21:00

Locatie

Westerpark

Polonceaukade 16 1014 DA Amsterdam

Investering

Young Professional Member € 0
Normaal tarief € 50 (excl. BTW)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word NIMA Young Professional of NIMA Career Booster en ga gratis naar dit event!

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Dacht je dat je bij de vorige Top Marketing Tours al dicht op het vuur zat? Het kan altijd nog dichterbij. Bij Big Shots kom je namelijk de wereld in waar de magie tot stand komt, waar wordt gezwoegd op ideeën, waar wordt geluld over DOP’s, regisseurs, props, kleuren, bewegingen en codecs en waar actie niet alleen op de set wordt geroepen. Actie zit in het DNA.

Big Shots is al dertien jaar actief als filmproductiebedrijf, maar dan met ideeën en een beetje branie. Je kunt ze kennen van de commercial voor Bamigo, de virals voor KLM en Cition, of de bedrijfsfilms voor Diks of Adam underwear of van een van de vele internetseries die ze maken.

Hier ontmoet je de mensen die elke dag naar hun werk komen met maar 1 doel: films maken die het waard zijn om te kijken. En zij gaan jou uitleggen hoe ze dat doen aan de hand van The Big Believes van Big Shots. Dit is een soort checklist met tips die online films naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kortom, jij wilde dicht bij het vuur kijken? Neem een zonnebril mee!

 

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X