september, 2019

12sep18:3021:00Presentatie training - ROTYSExclusief NIMA Young Professionals eventSchrijf je snel in! Investering: Gratis voor NIMA Young Professionals en NIMA Career Booster-deelnemers.
Voor overige leden en niet-leden € 75 (excl. btw)

Tijd

(Donderdag) 18:30 - 21:00

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

Gratis voor NIMA Young Professionals en NIMA Career Booster-deelnemers.
Voor overige leden en niet-leden € 75 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word NIMA Young Professional of NIMA Career Booster en ga gratis naar dit event

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Wat als je meer impact kon maken op ieder publiek? 

De beste verhalen komen recht uit je hart. Die vertel je vol vuur. Alleen: hoe breng je dat verhaal naar buiten? Daar kun je eindeloos over nadenken, maar je kunt beter de handen uit de mouwen steken. Dat is precies wat we gaan doen op donderdag 12 september tijdens dit personal development event.

Het wordt een uitdagende workshop waarin professionals van elk niveau hun skills als spreker kunnen aanscherpen (of zelfs aanboren). Jouw persoonlijke talent als spreker staat centraal tijdens deze training. Ruben Blom richt zich erop om je de ontwikkeling van jouw talent in handen te geven. Aan de hand van de acteursmethode geeft hij je persoonlijke oefeningen waarmee je je sterke kanten leert kennen.

Na deze training weet je hoe je ze beter kunt benutten, zowel op vorm als op inhoud. Door in een groep te trainen zie je ook bij anderen wat werkt.

Klaar om je spreektalent een boost te geven? Er is beperkt plaats, dus meld je snel aan!

Over Rotys
Rotys is een Gym for Communicators. Je giet je verhaal in vorm en gaat het belichamen.

Programma
18.30 – 19.00 Inloop
19.00 – 19.10 Introductie
19.10 – 21.00 Presentatie training
21.00 Borrel

Locatie

Dit event vindt plaats bij NIMA, Hogehilweg 16, 1101 CD Amsterdam. Je kunt voor de deur gratis parkeren achter de slagboom. NIMA is ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Ruben Blom

    Ruben Blom

    Story Coach - turning strategy into story

    Achter het vakgebied storytelling gaat een wereld schuil die zelfs veel storytellers nog vreemd is. Waar de meesten nog denken aan het vertellen van verhaaltjes, laat Ruben in zijn keynotes zien dat het daar helemáál niet over gaat. Verhalen zijn onzichtbaar, maar hebben meer invloed op de werkelijkheid dan we meestal beseffen. Eén verhaal op zichzelf is nog niet zo spannend, maar wat gebeurt er als een groep (zoals een bedrijf) een verzameling verhalen aan elkaar en aan de wereld gaat vertellen? Wat voor invloed hebben de doelen die in die verhalen geschetst worden? Welke taal er wordt gebruikt? Welke passie uit de verhalen spreekt? Welk gedrag erin zichtbaar is? Ruben laat het je zien – en biedt zo een stevige dosis inspiratie voor leiders en communicators.

    Story Coach - turning strategy into story

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X