maart, 2019

01mrt13:3019(mrt 19)20:00NIMA Zuid cyclus inschrijving 2019Pakketprijs: Vier NIMA Zuid sessies voor de prijs van drie! Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 375,– Normaal tarief € 750,– Inclusief diner

Tijd

1 (Vrijdag) 13:30 - 19 (Dinsdag) 20:00

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

NIMA Member € 375,–

Normaal tarief € 750,–

Inclusief diner

WORD MEMBER EN BESPAAR

De complete cyclus van vier bijeenkomsten inclusief diner kost € 375. Voor een afzonderlijk bedrijfsbezoek betaal je € 125 (als niet NIMA Member € 250). Schrijf je daarom nú in voor de hele cyclus en verzilver dat voordeel: je krijgt één bijeenkomst inclusief diner gratis! Als cyclusinschrijver is je deelname altijd gegarandeerd (cyclusinschrijvers hebben bij een bijeenkomst met beperkte capaciteit altijd een streepje voor op niet-cyclusinschrijvers). Daarbij ontvang je slechts één factuur per jaar, is de boekhouder ook weer blij.

 

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.

Dit event valt buiten  het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Wat is de overeenkomst tussen Mars, De Efteling, DSM, Leolux, PSV, Heijmans, Eindhoven 365, ASML, La Trappe en Bavaria? ‘Het zijn sterke, aansprekende merken.’ Klopt! ‘Ze zijn gevestigd in het Zuiden van het land.’ Klopt ook. Maar er is nog een overeenkomst: NIMA Zuid. Deze sterke, aansprekende merken uit het Zuiden hebben in de afgelopen jaren de marketeers van NIMA Zuid met open armen ontvangen om ze een kijkje in hun marketingkeuken te gunnen.

NIMA Zuid inspireert je met vier interessante bedrijfsbezoeken per jaar, waarbij we focussen op actuele marketingthema’s. Inspirerende bijeenkomsten met – zoals je van ons gewend bent – na afloop een gezellige borrel en dito etentje.
Voor vroegboekers van het programma van 2019 hebben we een extraatje: als je vóór 31 december 2018 inschrijft voor de cyclus, krijg je het literatuurprijs winnende boek “Doet marketing ertoe?” van Ruud Frambach cadeau.

Voor 2019 is het programma als volgt:

De bijeenkomsten beginnen om 13.30 uur en eindigen om 20.00 uur (inclusief diner).

Met een presentatie over marketing insights en een rondleiding, biedt elke bijeenkomst ruimte om marketingervaringen op te doen en uit te wisselen. Je gaat naar huis met nieuwe kennis en inzichten. Soms over een voor jou ‘vreemde’ markt, die bruikbare ideeën voor je eigen organisatie oplevert. Inspiratie uit onverwachte hoek, dat is wat je van NIMA Zuid mag verwachten! Meer lezen over NIMA Zuid.

Om je een idee te geven van de inhoud van de inspiratiesessies vind je artikelen die geschreven zijn door voorzitter Anja Bekkers naar aanleiding van de bezoeken aan Parktheater EindhovenPeijnenburg, en Maxi-Cosi.

NIMA Zuid Inspireert! is er voor marketeers die het verschil willen maken. We bieden volop ruimte voor het ontmoeten van collega marketeers en voor het uitwisselen van kennis en ervaring en te leren van praktijkcases. Daar wil je toch bij zijn?!

Extra voordeel voor cyclusinschrijvers
De complete cyclus van vier bijeenkomsten inclusief diner kost € 375 voor NIMA leden (€ 750 voor niet-leden). Voor een afzonderlijk bedrijfsbezoek betaal je € 125 (als niet NIMA Member € 250). Schrijf je daarom nú in voor de hele cyclus en verzilver dat voordeel: je krijgt één bijeenkomst inclusief diner gratis! Als cyclusinschrijver is je deelname altijd gegarandeerd (cyclusinschrijvers hebben bij een bijeenkomst met beperkte capaciteit altijd een streepje voor op niet-cyclusinschrijvers). Daarbij ontvang je slechts één factuur per jaar, is de boekhouder ook weer blij.

Voor vroegboekers van het programma van 2019 hebben we een extraatje: als je vóór 31 december inschrijft voor de cyclus, krijg je bovendien het literatuurprijs winnende boek “Doet marketing ertoe?” van Ruud Frambach cadeau!

Deze events vallen buiten het NIMA Passe Partout.

Aanmelden voor een (of meerdere) afzonderlijke bijeenkomst(en) kan via de site of de uitnodiging die je ruimschoots voor iedere bijeenkomst via e-mail ontvangt.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X