september, 2018

19sep13:3020:00NIMA Zuid inspireert: Brabantia - Designed for livingBrabantia: sneak preview op de nieuwe kijk op marketing.Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 125,– (excl. BTW) Normaal tarief € 250,–  (excl. BTW) Inclusief diner.

Tijd

(Woensdag) 13:30 - 20:00

Locatie

Brabantia Netherlands BV

De Haak 14 5555 XK Valkenswaard

Investering

NIMA Member € 125,– (excl. BTW)

Normaal tarief € 250,–  (excl. BTW)

Inclusief diner.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €125,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt buiten  het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Brabantia wordt in 1919 in het Nederlandse plaatsje Aalst opgericht door een groep van 15 mensen. Een familiebedrijf pur sang. Toen en nu. Met een vast geloof in mooie, plezierige en duurzame producten, gemaakt door mensen met een hart voor kwaliteit. Dat is waar designed for living voor staat. In 2016 was ze daarom de trotse winnaar van de Dutch Design Award. Bovendien won Brabantia de prestigieuze ondernemersprijs EY Entrepreneur of the Year 2017.

Brabantia is een echt familiebedrijf gebouwd op familiewaarden. Met een constante drang te vernieuwen met onderscheidende product concepten en een betere wereld achter te laten voor de volgende generatie.

Op 19 september organiseert Nima Zuid een bijzondere sneak preview op de nieuwe kijk van Brabantia op marketing door Romke Swinkels, Marketing & Innovation Director van Brabantia.

Deze  bijeenkomst begint om 13.30 uur en eindigt om 20.00 uur (inclusief diner).

Voordeel! NIMA Zuid Cyclusinschrijving

In het rijke verleden van NIMA Zuid namen we een kijkje in de marketingkeuken van topmerken als Mars, Bavaria, DSM, Leolux, CZ, Heijmans, PSV en De Efteling. Afgelopen jaar waren we te gast bij PostNL, LaTrappe, Movico en ASML. Stuk voor stuk mooie en aansprekende bedrijven die hun marketingstrategie en -praktijk met ons wilden delen.

Ook in 2018 zijn we er weer in geslaagd om een viertal mooie bedrijven bereid te vinden om de marketeers van NIMA Zuid gastvrij te ontvangen. Vier inspirerende bijeenkomsten met – zoals je van ons gewend bent – na afloop een gezellige borrel en dito etentje. Schrijf je daarom nú in voor de hele cyclus en verzilver dat voordeel: je krijgt één bijeenkomst inclusief diner gratis!

Schrijf je hier in voor de cyclus.

 

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Romke Swinkels

    Romke Swinkels

    Marketing & Innovation Director van Brabantia

    Marketing & Innovation Director van Brabantia

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X